Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Meddelelse fra Tripadvisor:Denne virksomhed holder midlertidligt lukket indtil d. 12/12/2020
Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm
Åben i dag: 10.00 - 17.00
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Ren nostalgi

Vi var 3 generationer, hvor det faktisk var den yngste som havde insisteret på et besøg, fordi hun... læs mere

Anmeldt d. 15. august 2020
N9151AXanner
Hyggeligt som altid

Det var igen en hyggelig oplevelse af være på museet. Den sjæl de frivillige lægger i det er... læs mere

Anmeldt d. 14. august 2020
maassesen
Læs alle 114 anmeldelser
  
Anmeldelser (114)
Filtrer anmeldelser
114 resultater
Medlemsvurdering
70
39
4
1
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
70
39
4
1
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
4-9 af 114 anmeldelser
Anmeldt d. 29. juli 2020

Vi havde en dejlig dag 22.juli med børn og børnebørn, med gode og spændende oplevelser. Et venligt og imødekommende personale. Et par fra vores selskab købte sandwich som var en meget dårlig oplevelse for dem begge. Vi spiste ude i skoven og her manglede vi et toilet, det var ikke ok, for vejen tilbage er lang.
På familiens vegne.

Med venlig hilsen
Marianne Wenzel

Dato for oplevelse: juli 2020
Tak, X1017SUmariannew
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 22. juli 2020

Det var en rigtig god oplevelse, som langt overgik vores forventninger. Fantastisk, at en privat forening kan komme så langt. Jeg ville ønske, at jeg boee tættere på, så jeg kunne medvirke. Min varmeste anbefaling.

Dato for oplevelse: juli 2020
Tak, torbens729
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 17. juli 2020 fra mobile enheder

Det er et fint og hyggeligt sted.
Dog et meget dyrt sted og vi benyttede os af “corona priserne” lige nu.
Det er søde og passioneret medarbejder der er der.

Dato for oplevelse: juli 2020
Tak, christinaj213
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 17. juli 2020 fra mobile enheder

Det er et fint og hyggeligt sted.
Det er desværre under normale omstændigheder et dyrt sted at besøge.
Men vi benyttede lejligheden nu er er “corona” priser.
Søde og passioneret medarbejder.

Dato for oplevelse: juli 2020
Tak, christina2505
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 1. juli 2020 fra mobile enheder

Tag med på en rejse igennem Danmarkshistoriens sporvogns og bus historie. Museet drives af passionerede frivillige som man virkelig kan mærke brænder for, at give dig den bedste oplevelse på museet. Når entréen er betalt kan du kører alt det du vil I de sporvogne som er i drift den pågældende dag. Derudover kan du stige ind i div. sporvogne og busser, og få et indblik i den historiske udvikling.

Dato for oplevelse: juli 2020
Tak, Wicthor
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser