Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Marianne G
København, Danmark

Klassisk Scandic

Anmeldelse af Scandic Ringsted
3,0 ud af 5 boblerAnmeldt 6. feb. 2024
Et helt igennem klassisk Scandic. Baren lukket, ligeledes restauranten.
Værelserne ok pæne.
Morgenmadsbuffeten overraskende god.
Men hotellet trænger til istandsættelse.
Blev mødt af vi har indcheck fra 15.00, hvilket er korrekt, men normalt mere venlig.
Dato for ophold: februar 2024
Rejsetype: Rejste alene
3,0 ud af 5 boblerVærdi
3,0 ud af 5 boblerVærelser
3,0 ud af 5 boblerSted
4,0 ud af 5 boblerRenlighed
2,0 ud af 5 boblerService
3,0 ud af 5 boblerSøvnkvalitet
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
Problemer med denne anmeldelse?
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Lea Riley, Guest Services / Front Office hos Scandic Ringsted, svarede på denne anmeldelse
Svarede 4. apr. 2024
Hej

Mange tak for din positive tilbagemelding.

Det glæder mig, at du især var glad for morgenmaden.

Vi elsker glade gæster og hvem elsker ikke ros?

Jeg kan glæde dig med, at vi er i gang med istandsættelse af badeværelser og lobby område.

Jeg håber, at vi snart kan byde dig velkommen igen her på Scandic Ringsted.

Jeg ønsker dig mange gode Scandic oplevelser fremover.

Du er meget velkommen til at lade mig høre fra dig, hvis du har yderligere kommentarer eller nogen spørgsmål.
Endnu en gang mange tak for din feedback.

Med venlig hilsen
Lea Riley

Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager højde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afhængigt af værelsestyper. De viste priser er de lavest tilgængelige, svarende til den billigste værelsestype, der er til rådighed, og som leveres fra vores partnere på tidspunktet for brugerens søgning.
Hoteller i nærheden
Danhostel Ringsted
700 kr.
Refusionsberettiget
  • Agoda.com
    700 kr.
  • Priceline
0.5 km fra Scandic Ringsted
  • Expedia.com
  • Hotels.com
  • Booking.com
7.2 km fra Scandic Ringsted
Gratis wi-fi
Gratis parkering
1.215 kr.
  • Expedia.com
    1.216 kr.
  • Vio.com
    1.166 kr.
  • Priceline
    1.193 kr.
0.0 km fra Scandic Ringsted
Gratis wi-fi
Gratis parkering
738 kr.
698 kr.
Refusionsberettiget
  • Expedia.com
    738 kr.
  • Hotels.com
    738 kr.
  • Priceline
    698 kr.
12.0 km fra Scandic Ringsted
Restaurant
480 kr.
Refusionsberettiget
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Priceline
    480 kr.
  • Agoda.com
    480 kr.
15.0 km fra Scandic Ringsted
BBQ facilities
650 kr.
Refusionsberettiget
    15.5 km fra Scandic Ringsted
    tradisjonell byggestil i Danmark
    1.100 kr.
    800 kr.
    Forudbetaling er ikke nødvendig
    • Priceline
      800 kr.
    • Agoda.com
      1.100 kr.
    15.1 km fra Scandic Ringsted
    Gratis wi-fi
    Gratis parkering
    • Agoda.com
      1.560 kr.
    • eDreams
      1.560 kr.
    • Vio.com
    15.2 km fra Scandic Ringsted
    Gratis wi-fi
    Gratis parkering
    THON Hotel Soro
    1.560 kr.
    Refusionsberettiget
    • Expedia.com
      1.482 kr.
    • Hotels.com
      1.482 kr.
    • Priceline
      1.560 kr.
    15.2 km fra Scandic Ringsted
    650 kr.
    Refusionsberettiget
    Forudbetaling er ikke nødvendig
    • Priceline
      650 kr.
    • Agoda.com
      650 kr.
    16.8 km fra Scandic Ringsted
    Vis flere hoteller i Ringsted
    Anmeldelser (384)
    Filtrer anmeldelser
    384 resultater
    Medlemsvurdering
    76
    129
    111
    47
    21
    Type rejsende
    Tidspunkt på året
    SprogAlle sprog
    Flere sprog
    Medlemsvurdering
    76
    129
    111
    47
    21
    Se, hvad de rejsende siger:
    Valgte filtre
    Filtre
    Opdaterer listen...
    6-11 af 384 anmeldelser
    Anmeldt d. 4. februar 2024

    Scandic Ringsted er midt i en renovering, der medfører lukning af restaurant og bar indtil april 2024. I samme periode varsler hotellet om støjgener i dagtimerne.

    Dette er forståeligt nok, men når en overnatning i enkeltværelse stadigvæk koster 1500-1600 kr., så tvinger det mig til at finde alternative overnatningsmuligheder.

    En mærkbar serviceforringelse bør alt andet lige resultere i en reduceret overnatningspris. Det har Scandic Hotels ikke valgt at tilgodese i sin prispolitik.

    Dato for ophold: februar 2024
    • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
      • Værdi
      • Sted
      • Søvnkvalitet
      • Værelser
      • Renlighed
      • Service
    Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med ScandicHotels.com
    Tak, torbenrimmer2024
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Lea Riley, Guest Services / Front Office hos Scandic Ringsted, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. april 2024

    Hej Torben

    Vi har allerede skrevet sammen via e-mail, så jeg lader den stå der.

    Jeg ønsker dig mange gode Scandic oplevelser fremover.

    Endnu en gang mange tak for din feedback.

    Med venlig hilsen
    Lea Riley

    Indberet svar som upassende
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
    Anmeldt d. 7. januar 2024

    Dato for ophold: januar 2024
    • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
      • Værdi
      • Sted
      • Søvnkvalitet
      • Værelser
      • Renlighed
      • Service
    Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med ScandicHotels.com
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af Tripadvisor LLC eller dennes partnere. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Lea Riley, Guest Services / Front Office hos Scandic Ringsted, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. april 2024

    Indberet svar som upassende
    Svaret er repræsentanten for ledelsens subjektive holdning og ikke holdningen hos TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
    Anmeldt d. 28. juni 2023

    Der var denne aften lagt op til grill "fest" for gæsterne. Kom ud i deres ny anlagte gård/have og havde egentlig tænkt at sidde og spise alene, og igen scrolle på telefonen som man plejer, tjekke lidt mails osv.
    Tjeneren (som også var direktøren) kom og spurgte om jeg ikke havde lyst til at sidde med andre Scandic friend medlemmer. Kom til at sidde med 5 friske "fyre" med forskellige jobs. Det blev en fantastisk aften, med et godt glas rødvin og en enkelt øl. I stedet for at sidde alene, scrolle på telefonen og på værelset og arbejde, kom man i snak med 5 flinke folk, og snakken gik på kryds og tværs om alt fra arbejde, til ferier og privatliv.
    Tak til direktøren, kok og øvrig personale for en god aften.
    PS. Husk planen med samtalebordet.

    Dato for ophold: juni 2023
    • Rejsetype: Rejste alene
      • Værdi
      • Sted
      • Service
    Tak, Bo A
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Lea Riley, Guest Services / Front Office hos Scandic Ringsted, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. august 2023

    Mange tak for din positive tilbagemelding.

    Vi elsker glade gæster og hvem elsker ikke ros?

    Vi er så glade for, at I havde en dejlig aften og vi håber vi kan gøre det om næste år.

    Vi havde lidt glemt samtalebordet, så tak for påmindelsen. Vi sætter det straks i værk og dedikere et bord til de gæster, som ønsker at mødes om et måltid.

    Jeg håber, at vi snart kan byde dig velkommen igen her på Scandic Ringsted.

    Du er meget velkommen til at lade mig høre fra dig, hvis du har yderligere kommentarer eller nogen spørgsmål.
    Endnu en gang mange tak for din feedback.

    Med venlig hilsen
    Lea Riley

    Indberet svar som upassende
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
    Anmeldt d. 18. juni 2023 fra mobile enheder

    Virkelig dejligt hotel . Rent og pænt. Himmelsk morgenmad . Økologisk og alt muligt lækkert pålæg
    Sødt og venligt personale
    Nemt at komme til fra motorvej
    Gratis parkering
    God seng

    Byen er en fin lille by og alt kan nåes på gåben. Mine varmeste anbefalinger .

    Dato for ophold: juni 2023
    Rejsetype: Rejste som par
    Tak, ZNickie W
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Lea Riley, Guest Services / Front Office hos Scandic Ringsted, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. august 2023

    Mange tak for din positive tilbagemelding.

    Det glæder mig, at du især var glad for vores morgenmad og personale.

    Vi elsker glade gæster og hvem elsker ikke ros?

    Jeg håber, at vi snart kan byde dig velkommen igen her på Scandic Ringsted.

    Jeg ønsker dig mange gode Scandic oplevelser fremover.

    Du er meget velkommen til at lade mig høre fra dig, hvis du har yderligere kommentarer eller nogen spørgsmål.
    Endnu en gang mange tak for din feedback.

    Med venlig hilsen
    Lea Riley

    Indberet svar som upassende
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
    Anmeldt d. 7. juni 2023

    Tre voksne på et "Standard" værelse...... nej det er ikke en god cocktail. Prisen/person er fair nok, men man får ikke nogen god værelsesoplevelse ud af det. Det skyldes jo ene og alene det, at værelset er lagt ud til at være enkeltværelse. Det alt være sagt, så var morgenbuffeten ganske fin. Beliggenheden er der ikke noget at komme efter, ja medmindre man måske har værelse ud mod den ret trafikerede indfaldsvej. På en varm sommerdag, så kommer den manglende ventilation til at resultere i et helvede, godt det samme, at vinduerne kan åbnes.

    Dato for ophold: juni 2023
    • Rejsetype: Rejste med familie
      • Værdi
      • Sted
      • Søvnkvalitet
      • Værelser
      • Renlighed
      • Service
    Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
    Tak, AlexanderL2304
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Lea Riley, Guest Services / Front Office hos Scandic Ringsted, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. august 2023

    Hej Alexander
    Jeg er ked af, at jeg er lidt bagud med at besvare kommentarer, men jeg vil blot informerer dig om, at din kommentar satte gang i en masse snak og noget handling.
    Jeg er nemlig enig med dig. 3 vokse er simpelthen for meget til de værelser. Efter din henvendelse har jeg derfor ændret vores opsætning, så det ikke længere er muligt at lave sådan en reservation.
    I princippet er deres stadig plads til 3 personer, men gæster skal fremover henvende sig direkte til hotellet og derved få en snak om, hvad man møder op til.
    Vi har kørt denne opsætning henover sommeren med fin success.
    Så jeg vil blot sende dig en tak :)
    Jeg vil dog også gerne tilbyde jer en ommer - skal I til Ringsted igen i fremtiden, vil jeg gerne sørge for et større værelse til jer!
    Alternativt må du også gerne sende os en mail til ringsted@scandichotels.com med navn og adresse, så sender jeg dig et gavekort på en gratis overnatning.
    Jeg ser frem til at høre fra dig uanset svar.
    Tak for din tid.
    Med venlig hilsen
    Lea

    Indberet svar som upassende
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
    Se flere anmeldelser