Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kan kun anbefales”

Restaurant Det Gamle Apothek
nr. 4 af 107 Restauranter i Randers
Restaurantoplysninger
Anmeldt 26. april 2022 fra mobile enheder

Det var en rigtig god oplevelse. Hyggelige lokaler, god betjening og en middag helt i topklasse til en pris, der var overkommelig for alle. Her kommer vi gerne igen. Tror ikke du finder det bedre i Randers - og slet ikke til prisen.

Dato for besøg: april 2022
Tak, PoulN6
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (78)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

3-7 af 78 anmeldelser

Anmeldt 24. april 2022 fra mobile enheder

Super lækkert mad og kompetent og afslappet betjening. Fint koncept med 2 timers booking, passer med 2 retter inden evt. teater besøg. Ligger i gå afstand fra Værket og Ridehuset. Kommer helt sikkert igen!

Dato for besøg: april 2022
Tak, Handersen1
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 9. april 2022 fra mobile enheder

Hyggelige lokaler og indretning, super betjening, skøn mad og vin, drikkevarer. En fantastisk aften i perfekte rammer!

Dato for besøg: april 2022
Tak, Peter B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 29. marts 2022

God stemning, hjælpsomt personale og dejlig mad. Tre retter og drikkevarer blev 444 kr og det var klart pengene værd.

Dato for besøg: marts 2022
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, Ch_aastrup
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 21. marts 2022

En helt utrolig oplevelser for alle sanser. Mad og servering får 5 stjerner herfra.
service i top uden at være for påtrængende og maden kunne ikke laves og serveres på en bedre måde. Tusind tak for en dejlig aften, kommer helt sikkert igen.

Dato for besøg: marts 2022
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, solveigm179
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Rejsende, der kiggede på Restaurant Det Gamle Apothek, kiggede også på

 

Har du været i Restaurant Det Gamle Apothek? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.