Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Theresa S

Dejligt ophold

Anmeldelse af Scandic Opus Horsens
5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 28. feb. 2023
Vi var på kæreste weekend - og nød virkelig de skønne omgivelser og restauranten både til en middag og morgenmad.
Super flot loungeområde med lækre drinks.
Og skøn og hjælpsomme personale. Vi kommer helt sikkert igen engang.
Dato for ophold: februar 2023
5,0 ud af 5 boblerRenlighed
5,0 ud af 5 boblerService
5,0 ud af 5 boblerSøvnkvalitet
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
Problemer med denne anmeldelse?
Svarede 31. mar. 2023
Kære gæst

Mange tak for din meget positive tilbagemelding - det sætter vi stor pris på.

Er rigtig glad for at læse I har synes om jeres ophold og fået en god betjening. Tak for det.

Håber at kunne byde velkommen igen en anden gang på Scandic Opus Horsens.

Hoteldirektør
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
    852 kr.
    1.071 kr.
    1.134 kr.
17.1 km fra Scandic Opus Horsens
Gratis wi-fi
Zara’s B&B En perle udenfor Horsens nær skov og strand, her er der fred og ro, skøn natur rigtig Morten Koch stil. Et sted værd at tilbringe et par dage eller en uge, har en skøn og delvis lukket have med egen bænk og gas grill, haven er præget af flotte roser som bugter sig op af bindingsværks huset, og man føler at man et med naturen. Morgenmaden er pragtfuld og kan varmt anbefales at man tager med nå man er her. Vi kan kun varmt anbefale det her sted og vi vender helt sikkert tilbage.
795 kr.
710 kr.
5.1 km fra Scandic Opus Horsens
Vis flere hoteller i Horsens
Anmeldt d. 23. februar 2023

Beliggenhed lige udenfor byen med nem adgang via Nørrebrogade/Egebjergvej, flot og behageligt hotel, rent og pænt, gode værelser, venligt, hjælpsomt og effektivt personale, god og varieret morgenmad, stor gratis P til hotellet både i kælder og udenfor. Vi kommer igen!

Dato for ophold: februar 2023
  • Rejsetype: Rejste som par
Tak, Giser
Simon Kristensen, General Manager hos Scandic Opus Horsens, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 31. marts 2023

Kære gæst

Tusind tak for din meget positive tilbagemelding på dit ophold hos os - det sætter vi stor pris på.

Er rigtig glad for at læse du synes om vores beliggenhed, værelser, personale og morgenmad. Tak for det.

Vil glæde mig til at kunne byde velkommen igen på Scandic Opus Horsens.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 23. december 2022 fra mobile enheder

Mig til Scandic Hotline : ja der er plads du kører bare.
Vejle til Horsens - godav og bliver direkte afvist trosalt firma aftale - vi tager ikke imod folk fra gaden.

Sesar salat med kylling 195 kr…

Roomservice består som takeaway.

Meget kort beskrivelse men håber der er en leder som får en over næsen på at søsætte sådanne sær regler i en hotel kæde uden at breafe hotline mm af. En gang Horsens og sidste gang.

Værelsestip: Bliv væk
Dato for ophold: december 2022
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, S3338SWkennethp

Kære gæst

Tak for din tilbagemelding på dit ophold hos os.

Er ked af at læse dine kommentarer omkring vores callcenter. Der lader desværre til at være sket en misforståelse. Vi afviser naturligvis ikke folk fra gaden, såfremt vi har ledige værelser.

Jeg håber til trods at kunne byde velkommen igen en anden gang på Scandic Opus Horsens.

Anmeldt d. 16. december 2022

Selve hotellet er nydeligt når man træder ind i lobbyen, men der mangler hygge på hele hotellet. Restauranten mindede om en kantine. Ingen stearinlys eller dekorationer andet end en tarvelig fake valmue med lidt gran og guldkugler i et glas.. Ingen hyggebelysning, belysningen var virkelig kedelig og trist og lignede mest af alt belysningen lige før lukketid i en kantine. Alt for høj og forkert musik og i det hele taget dårlig akustik. Når man kiggede mod køkkenet kunne man se kokken spise fra fadene og slikke sig på fingrene. Vi var to ved bordet. Den ene bestilte medium well ribeye med pebersauce, den anden medium ribeye med bearnaise. begge fik medium stegt ribeye med bearnaise. To bestillinger og alligevel skulle så meget gå galt. desserten var trist, betjeningen mut. Intet smil at spore, hvad er forståeligt med de omgivelser. I receptionen stod cecilie og hun var sød og smilende. Værelserne var små og kolde. Energikrisen har sikkert skylden. Morgenmaden var gammeldags og udkogt. En kæmpe kontrast fra Scandic Århus midtby, hvor alt spillede Max.

Dato for ophold: december 2022
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Forretningsrejse2022

Kære gæst

Tak for din tilbagemelding på dit ophold hos os.

Det lader til vi slet ikke har ramt plet på dit ophold. Det er selvfølgelig ikke godt nok. Det beklager jeg.

Vi må bare erkende at vi ikke levede op til vores og dine forventninger denne gang.

Håber dog at du giver os muligheden for at bevise vi kan gøre det bedre, ved at besøge os igen.

Anmeldt d. 15. november 2022

Dato for ophold: november 2022
  • Rejsetype: Rejste med familie
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af Tripadvisor LLC eller dennes partnere. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Indberet svar som upassende
Svaret er repræsentanten for ledelsens subjektive holdning og ikke holdningen hos TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Anmeldt d. 7. november 2022

Dato for ophold: oktober 2022