Laveste priser for dit ophold
Fastlås den laveste pris fra disse websites
Priceline140 US$
Hotels.com141 US$
Booking.com140 US$
Agoda.com140 US$
Orbitz.com141 US$
eDreams140 US$
Vis 12 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Anmeldt d. 5. april 2022 fra mobile enheder

Super venlig og hjælpsom og god betjening. Dejlig God dansk mad med god smag. Personalet Imødekom vores ønsker uden problemer, også selvom vi har booket vores bestilling dagen før Helt sikkert et sted som vi vil bruge igen til vores forretningsmøder

Værelsestip: God lille vandre rute tæt ved
Dato for ophold: april 2022
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Wander02942294077
Anmeldt d. 13. august 2020

Det var et rart sted at komme ind på. Dejligt veloplagt og hjælpsomt personale. Værelset var pænt og rent. Maden var god. Så alt i alt var det en dejligt ophold, som helt sikkert vil blive besøgt igen

Dato for ophold: august 2020
    • Værelser
Tak, A4154EVerikb
Anmeldt d. 1. juli 2019

Et rigtig godt sted med dejlige store værelser. Mangler lige en bademåtte . Og det er den dejligste mad man for serveret af det sødeste personale. Høflige, venlige og smilende. Og det ligger super godt for udflugter i omegnen.
Vil til hver en tid anbefale dette sted.

Dato for ophold: maj 2019
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
1  Tak, Makury
Anmeldt d. 2. juni 2019 fra mobile enheder

Pragtfuldt sted at komme med lækker mad, lækre værelser og skønt personale. Vi har været der mange gange og aldrig blevet skuffede.
Værelserne er store og lyse.
Restauranten er det hyggeligste sted at nyde dejligt morgenmadsbuffet, hvor intet mangler og de meget lækre, veltilberedte og flot anrettede forretter, hovedretter og desserter.
Skøn atmosfære på hele stedet.
Meget sødt, venligt og imødekommende personale.
Kan varmt anbefales, og vi kommer helt sikkert igen.

Dato for ophold: juni 2019
Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, Thybo123
Anmeldt d. 10. marts 2019

Har lige været på en rigtig god ophold på Korning Kro. Rigtig god modtagelse ved ankomst. Dejlig værelse ren og velholdt. Nyere senge hvor man bare lå godt i. Dejlig badeværelse. Der var mulighed for at lave kaffe/te på værelset det var vi rigtig glæde for. Maden var bare rigtig god. Morgenmaden var også rigtig fin der var hvad man kunne ønske Betjeningen var super. ☺. Stedet ligger meget centralt hvis man vil ud og se. Vi kommer helt sikkert tilbage igen.

Dato for ophold: februar 2019
Tak, Tom L