Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God placering”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 8 websites mere!
Best Western Jørgensens Hotel
Vurderet som nr. 3 ud af 8 hoteller i Horsens
Bidrager på niveau 2
8 anmeldelser
3 anmeldelser af hoteller
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nyttige stemmer
“God placering”
Anmeldt 4. februar 2017 fra mobile enheder

Gammelt men hyggeligt hotel. Lidt trangt værelse til to børn og to voksne. Dejlig morgenmadsbuffet. Bedre placering findes næppe bedre i byen. Hyggelig bar i kælderen. Gode parkeringsforhold i gården.

Overnattede Maj 2016, rejste med familie
Nyttigt?
Tak, HektorDK
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse

212 anmeldelser fra rejsende

Medlemsvurdering
    51
    82
    49
    23
    7
Se anmeldelser for
38
73
10
54
Oversigt over vurderinger
  • Placering
  • Søvnkvalitet
  • Værelser
  • Service
  • Værdi
  • Renlighed
Tip fra rejsende hjælper dig med at vælge det rette værelse.   Værelsestip (16)
Dato | Vurdering
  • Dansk først
  • Hollandsk først
  • Engelsk først
  • Fransk først
  • Tysk først
  • Italiensk først
  • Norsk først
  • Polsk først
  • Portugisisk først
  • Russisk først
  • Spansk først
  • Svensk først
  • Alle
  • Alle seneste danske
Dansk først
2 anmeldelser
Anmeldt 28. januar 2017 fra mobile enheder

Personalet var super søde under mine 3 uger på hotellet. Dejligt at de gav sig tid til en snak og altid hjælpsomme.
Jeg lånte en af hotellets cykler hele perioden uden problemer. Hotellet ligger midt i byen, så der er ikke langt til noget. Virkelig et godt hotel!

Overnattede Oktober 2016, rejste på forretning
Nyttigt?
Tak, Sabine F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Løkken, Danmark
Bidrager på niveau 3
14 anmeldelser
5 anmeldelser af hoteller
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nyttige stemmer
Anmeldt 4. december 2016

Personalet gjorde sit yderst for at servicere os.
Værelset ganske fint og rent selv om hotellet er gammelt.
Gågaden er lige uden for hotellet.
Betjening i top selv om det var en travl weekend med Vild med Dans arragement.

  • Overnattede November 2016, rejste som et par
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Nyttigt?
Tak, Mariegaard
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Danmark
Bidrager på niveau 3
11 anmeldelser
7 anmeldelser af hoteller
common_n_hotel_reviews_1bd8 26 nyttige stemmer
Anmeldt 2. december 2016

Det er ikke nemt at finde ind til det med bil, så sæt dig ind i forholdene inden afgang hjemmefra. Der er parkering tæt på og de 100 m til fods er nemt.
Og når du først er der, så vil du elske beliggenheden midt i gågaden.
Går du ud af døren, har du hele centrum for dine fødder.
Hotellet er ikke moderne men den gamle stil er flot vedligeholdt.
Jeg har sjældent sovet i en så dejlig seng.
Morgenmaden er fantastisk, dog var der nogle kvinder der påpegede at der manglede mere frugt.

  • Overnattede November 2016, rejste på forretning
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Nyttigt?
Tak, IpsenDK
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Roskilde, Danmark
Bidrager på niveau 6
104 anmeldelser
19 anmeldelser af hoteller
common_n_hotel_reviews_1bd8 16 nyttige stemmer
Anmeldt 23. november 2016

Hotel ligger i en gammel bygning men er flot vedligeholdt og jeg fik et stort værelse med dejligt tilhørerne badeværelse. Der var absolut ingen støj og morgenmaden var virkelige dejlig og med et godt sortiment. Personalet satte virkeligt god service i højsæde.

  • Overnattede November 2016, rejste på forretning
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Nyttigt?
Tak, Frank P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Horsens
1.7 km væk
Hotel Opus Horsens
Hotel Opus Horsens
Nr. 2 af 8 i Horsens
315 anmeldelser
1.4 km væk
Scandic Bygholm Park
Scandic Bygholm Park
Nr. 1 af 8 i Horsens
450 anmeldelser
0.3 km væk
Danica Hotel
Danica Hotel
Nr. 6 af 8 i Horsens
81 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
24.3 km væk
Munkebjerg Hotel
Munkebjerg Hotel
Nr. 3 af 14 i Vejle
310 anmeldelser
31.1 km væk
Sinatur Hotel Haraldskær
23.6 km væk
Comwell Kellers Park Vejle
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Best Western Jørgensens Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Best Western Jørgensens Hotel

Ejendom: Best Western Jørgensens Hotel
Adresse: Søndergade 17-19, Horsens 8700, Danmark
Beliggenhed: Danmark > Jylland > Østjylland > Horsens
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Tekøkken Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Restaurant Roomservice Kørestolsadgang
Hotelstil:
Vurderet som nr. 3 ud af 8 hoteller i Horsens
Prisklasse (pr. overnatning): 659 kr.-956 kr.
Hotelklasse:4 stjerner — Best Western Jørgensens Hotel 4*
Antal værelser: 65
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Booking.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Best Western Jørgensens Hotel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering