Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gammelt hotel med hygge”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 9 websites mere!
Best Western Jørgensens Hotel
Vurderet som nr. 4 ud af 8 hoteller i Horsens
Hellebæk, Danmark
Bidrager på niveau 2
7 anmeldelser
3 anmeldelser af hoteller
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nyttig stemme
“Gammelt hotel med hygge”
Anmeldt 15. september 2016

Hotellet har værelser i gammel stil, men også helt moderne værelser.
En dejlig morgenmad, hvor personalet virkelig går og hygger om en, hvis man ønsker det.
En dejlig restaurant og en meget hyggelig kælder, hvor vi altid spiser.
Et helt personale der er perfekt.
Hotellet ligger centralt midt i byen, parkeringsplads kan bestilles.
Et dejlig sted vi kommer 2-4 gange pr år.

Værelsestip: Værelser der ikke ligger ud til gaden, her er der mest ro.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede Juli 2016, rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Nyttigt?
Tak, 1948madsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anni R, Chef  hos Best Western Jørgensens Hotel, svarede på denne anmeldelse, 15. november 2016
Google Oversæt
Mange tak for tilbagemelding :)
Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelse

212 anmeldelser fra rejsende

Medlemsvurdering
    51
    82
    49
    23
    7
Se anmeldelser for
38
73
10
54
Oversigt over vurderinger
  • Placering
  • Søvnkvalitet
  • Værelser
  • Service
  • Værdi
  • Renlighed
Tip fra rejsende hjælper dig med at vælge det rette værelse.   Værelsestip (16)
Dato | Vurdering
  • Dansk først
  • Hollandsk først
  • Engelsk først
  • Fransk først
  • Tysk først
  • Italiensk først
  • Norsk først
  • Polsk først
  • Portugisisk først
  • Russisk først
  • Spansk først
  • Svensk først
  • Alle
  • Alle seneste danske
Dansk først
DK
Bidrager på niveau 6
156 anmeldelser
69 anmeldelser af hoteller
common_n_hotel_reviews_1bd8 41 nyttige stemmer
Anmeldt 2. september 2016

Super centralt hotel, med indgang fra gågaden.
Gode parkerings forhold i gården, dog mod betaling.
Hotellet er af ældre dato, og det ses på værelserne - men pænt og rent.
Fin morgenmadsbuffet, som desværre ikke blev fyldt så hurtigt op - desuden kneb det noget med pladsen p.g.a for mange mennesker til det forholdsvist lille lokale.
Men prisen, parkeringen samt placeringen gør at vi ville vælge dette hotel næste gang man skal til Horsens.

  • Overnattede Juni 2016, rejste som et par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Nyttigt?
Tak, NartoursDk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anni R, Chef  hos Best Western Jørgensens Hotel, svarede på denne anmeldelse, 15. november 2016
Google Oversæt
Mange tak for tilbagemelding :)
Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Horsens, Denmark
1 anmeldelse
Anmeldt 17. august 2016

Vi holdt en helt fantastisk fest på Jørgensens Hotel og kan anbefale stedet til andre. Vore gæster var også yderst tilfredse med stedet, maden og værelserne. Der blev lavet speciel mad til en veganer som var med til festen og dette var også godt. Vi giver vor bedste anbefaling

  • Overnattede August 2016, rejste som et par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Best Western

Nyttigt?
Tak, Ninna N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Viborg, Danmark
Bidrager på niveau 4
46 anmeldelser
11 anmeldelser af hoteller
common_n_hotel_reviews_1bd8 17 nyttige stemmer
Anmeldt 14. august 2016 fra mobile enheder

Hyggeligt hotel med ånd og charme lige midt i Horsens. Gode parkeringsmuligheder på trods af placeringen.
Hotellet har et udmærket køkken. Serviceniveau kunne godt være bedre især ved morgenmadsbuffeten. Kaffe og mad blev stortset ikke fyldt op. Det morgenmad vi fik efter lang tids venten var ok. Servicen i receptionen virkede arrogant og uvedkommende.
Rengøringen på værelset var yderst mangelfuld. Der var blevet "klasket" utallige fluer ud på loftet, hvilket var temmelig ulækkert. Udefinerbare sorte klatter der var løbet ned af klædeskabet. Indretningen var gammeldags og lever ikke op til et 4-stjernet hotel. Sengene var dog udemærkede.

Overnattede August 2016, rejste med familie
Nyttigt?
1 Tak, HC8800
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Haderslev, Danmark
Bidrager på niveau 3
12 anmeldelser
7 anmeldelser af hoteller
common_n_hotel_reviews_1bd8 9 nyttige stemmer
Anmeldt 14. august 2016

Værelserne var fine og med en rigtig god seng. Dejlig beliggenhed midt i på gågaden, så nemt at komme rundt. Morgenmade god , men aftensmade i restauranten lidt skuffende. Flink personale, men de virkede ikke helt til at have styr på tingene.

  • Overnattede August 2016, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Best Western

Nyttigt?
Tak, Kirstine J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Horsens
1.7 km væk
Hotel Opus Horsens
Hotel Opus Horsens
Nr. 2 af 8 i Horsens
315 anmeldelser
1.4 km væk
Scandic Bygholm Park
Scandic Bygholm Park
Nr. 1 af 8 i Horsens
450 anmeldelser
0.3 km væk
Danica Hotel
Danica Hotel
Nr. 6 af 8 i Horsens
81 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
24.3 km væk
Munkebjerg Hotel
Munkebjerg Hotel
Nr. 3 af 14 i Vejle
309 anmeldelser
31.1 km væk
Sinatur Hotel Haraldskær
23.6 km væk
Comwell Kellers Park Vejle
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Best Western Jørgensens Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Best Western Jørgensens Hotel

Ejendom: Best Western Jørgensens Hotel
Adresse: Søndergade 17-19, Horsens 8700, Danmark
Beliggenhed: Danmark > Jylland > Østjylland > Horsens
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Tekøkken Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Restaurant Roomservice Kørestolsadgang
Hotelstil:
Vurderet som nr. 4 ud af 8 hoteller i Horsens
Prisklasse (pr. overnatning): 659 kr.-963 kr.
Hotelklasse:4 stjerner — Best Western Jørgensens Hotel 4*
Antal værelser: 65
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, Hotels.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Best Western Jørgensens Hotel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering