Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Festens centrum”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 9 websites mere!
Best Western Jørgensens Hotel
Vurderet som nr. 4 ud af 8 hoteller i Horsens
1 anmeldelse
“Festens centrum”
Anmeldt 11. juli 2016

Bookede ind med min søn lørdag aften og skulle overnatte til søndag inden vi skulle videre på familiebesøg.
Hotellet var vært for et bryllup lørdag aften/nat, der larmede så meget og højt indtil kl. 04.30. Der blev festet for åbne døre og vinduer, så det må have været til gene for alle på alle hotellet, der ikke deltog i festen.
Vil blot videregive det gode råd, at man tjekker op med receptionen, hvorvidt man kan forvente en stille, hyggelig og rolig oplevelse.... Jeg blev ikke orienteret om det igangværende bryllup ved check-in ... klagede over larmen ved midnatstid og igen kl. 03.20 uden der blev taget skridt til handling.
Tillykke til brudeparret ... det har været et brag af en fest og gode omgivelser. Send mig gerne et stykke bryllupskage hvis der er overskud. Jeg er virkelig træt!!

Værelsestip: så langt væk fra festlokalerne som muligt
Vis flere værelsestip
  • Overnattede Juli 2016, rejste med familie
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Nyttigt?
Tak, Søren E
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse

212 anmeldelser fra rejsende

Medlemsvurdering
    51
    82
    49
    23
    7
Se anmeldelser for
38
73
10
54
Oversigt over vurderinger
  • Placering
  • Søvnkvalitet
  • Værelser
  • Service
  • Værdi
  • Renlighed
Tip fra rejsende hjælper dig med at vælge det rette værelse.   Værelsestip (16)
Dato | Vurdering
  • Dansk først
  • Hollandsk først
  • Engelsk først
  • Fransk først
  • Tysk først
  • Italiensk først
  • Norsk først
  • Polsk først
  • Portugisisk først
  • Russisk først
  • Spansk først
  • Svensk først
  • Alle
  • Alle seneste danske
Dansk først
Århus, Danmark
1 anmeldelse
Anmeldt 10. juli 2016

Hej

Vi er kommet hjem fra en overnatning på jeres hotel. Tja, overnatning kan man vel ikke kalde det, for vi fik ikke lukket et øje. Det er et kæmpe problem at i vælger at være vært ved et bryllup med liveband, der fortsætter hele natten, og så lade gæster (os) overnatte i et værelse lige over, og gæster i gården der larmer, og fuld musik for åbne døre ud i gården.
Det kan i simpelhen ikke være bekendt, og det er under alt kritik.

  • Overnattede Juli 2016, rejste som et par
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Nyttigt?
Tak, op881
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
AnneHenriksen, Front Office Manager hos Best Western Jørgensens Hotel, svarede på denne anmeldelse, 11. juli 2016
Kære gæst,

Tak, fordi du har taget dig tid til at skrive denne anmeldelse på TripAdvisor vedrørende jeres nylige ophold.

På hele hotellets vegne vil jeg gerne beklage, at I har haft så dårlig en oplevelse. Vi er kede af, at vi ikke levede op til jeres forventninger. Det giver sig selv, at man ønsker en vis form for nattero, når man tager på hotel også selv om, der er fest på hotellet. Det er ekstremt sjældent, at et selskab trækker så mange timer ud, som det var tilfældet natten til søndag. Normalt er der ikke live musik efter kl. 01.30. Jeg tager din feedback med på næstkommende ledermøde, således vi kan implementere forbedringer med henblik på at sikre, at vi kan tilbyde vores gæster en bedre oplevelse fremover.

Venlig hilsen

Anne Henriksen
Receptions- og Konferencechef
Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

De rejsende snakker begejstret om disse hoteller i Horsens

valby
Bidrager på niveau 3
13 anmeldelser
8 anmeldelser af hoteller
common_n_hotel_reviews_1bd8 6 nyttige stemmer
Anmeldt 8. juli 2016

Skønt ophold, med 5 overnatninger incl 3 retters menu, midt på strøget, i Horsens,
Servicen var i top , super søde alle sammen. værelserne ok, elendigt internet :(, men pyt.
Eneste minus var samme hovedret 2 dage i rap.
Hotellet er holdt i den gamle stil, så hyggeligt.

  • Overnattede Juni 2016, rejste som et par
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Nyttigt?
Tak, mivsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Frederiksværk, Danmark
Bidrager på niveau 6
77 anmeldelser
17 anmeldelser af hoteller
common_n_hotel_reviews_1bd8 14 nyttige stemmer
Anmeldt 29. juni 2016

Hyggeligt hotel med flere hundrede års historie. Reception, restaurant, selskabslokaler samt indendørs trappe fremstår i den gamle stil.
Værelser i hovedbygningen fremstår endvidere i den oprindelige stil og var møbleret herefter.
Værelser i sidebygningen er moderne værelser med bad og toilet. Der er minibar på værelserne - til sædvanlig høje priser.
Sengene er i god kvalitet og gav en rigtig god søvn! :-)
Personalet gav en rigtig god service. Som på et hvert andet BW hotel, var der ved receptionen stillet kaffe og the frem til fri afbenyttelse.

Foran hotellet er der om sommeren hyggelig udendørsservering(se endvidere under værelses tip).

Når hotellet har mange gæster er parkeringskapaciteten meget ringe, hvor man så er henstillet til betalbar offentlig parkering.

Jeg kunne ikke konstatere, om hotellet er handicapvenligt, idet jeg ikke umiddelbart kunne få øje på hverken elevator eller handicaplift.

Et hotel af en god standard, der varmt kan anbefales.

Værelsestip: Hvis man skal overnatte der i sommermånederne, bør man ikke tage værelser mod gaden(se ovenfor).
Vis flere værelsestip
  • Overnattede Juni 2016, rejste som et par
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Nyttigt?
Tak, Livsnyderen2014
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
AnneHenriksen, Front Office Manager hos Best Western Jørgensens Hotel, svarede på denne anmeldelse, 5. juli 2016
Kære Livsnyderen2014,
Tak for dit besøg på BEST WESTERN Jørgensens Hotel og for at have taget dig tid til at lave denne anmeldelse af os på TripAdvisor. Det glæder os, at du har nydt dit ophold, og vi takker mange gange for de flotte ord om hotellet og vores personale. Vi er desværre ikke deciderede handicapvenlige, men hvis man er lettere gangbesværet, kan man stadigvæk sagtens komme rundt. Da huset er totalt fredet har vi ikke mulighed for at installere de nødvendige faciliteter, der skal til for at fx kørestole adgang til hele huset og værelserne. Normalt slår vores 45 parkeringspladser til i og med mange af vores gæster ankommer med offentlige transportmidler eller taxa, men en gang i mellem kan vi komme lidt i bekneb. I receptionen har vi i den forbindelse forslag til alternative parkeringspladser.
Vi håber at se jer igen en anden gang.
Mvh. Anne Henriksen
Receptions- og Konferencechef
Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
2 anmeldelser
Anmeldt 29. maj 2016 fra mobile enheder

Kan kun varmt anbefales til folk med trang til afslapning, og romantik.
Servicen fra hele personalet, lige fra receptionen, restauranten og til pigerne i rengøringen, er HELT i top.

Absolut ikke sidste gang vi har besøgt dette dejlige hotel.

Overnattede Maj 2016, rejste som et par
Nyttigt?
Tak, Jimmy A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
AnneHenriksen, Front Office Manager hos Best Western Jørgensens Hotel, svarede på denne anmeldelse, 5. juli 2016
Kære Jimmy,
Tak for dit besøg på BEST WESTERN Jørgensens Hotel og for at have taget dig tid til at lave denne anmeldelse af os på TripAdvisor. Det glæder os, at du har nydt dit ophold, og vi takker mange gange for de flotte ord om den service, I har mødt.
Vi håber at se jer igen en anden gang.
Mvh. Anne Henriksen
Receptions- og Konferencechef
Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Horsens
1.7 km væk
Hotel Opus Horsens
Hotel Opus Horsens
Nr. 2 af 8 i Horsens
314 anmeldelser
1.4 km væk
Scandic Bygholm Park
Scandic Bygholm Park
Nr. 1 af 8 i Horsens
450 anmeldelser
0.3 km væk
Danica Hotel
Danica Hotel
Nr. 6 af 8 i Horsens
81 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
24.3 km væk
Munkebjerg Hotel
Munkebjerg Hotel
Nr. 3 af 14 i Vejle
308 anmeldelser
31.1 km væk
Sinatur Hotel Haraldskær
23.6 km væk
Comwell Kellers Park Vejle
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Best Western Jørgensens Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Best Western Jørgensens Hotel

Ejendom: Best Western Jørgensens Hotel
Adresse: Søndergade 17-19, Horsens 8700, Danmark
Beliggenhed: Danmark > Jylland > Østjylland > Horsens
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Tekøkken Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Restaurant Roomservice Kørestolsadgang
Hotelstil:
Vurderet som nr. 4 ud af 8 hoteller i Horsens
Prisklasse (pr. overnatning): 659 kr.-963 kr.
Hotelklasse:4 stjerner — Best Western Jørgensens Hotel 4*
Antal værelser: 65
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Booking.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Best Western Jørgensens Hotel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering