Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Vidunderlig have

Det er fantastisk at se passionen i denne have ! Der er kræset om samtlige m2 og man kan ikke... læs mere

Anmeldt d. 12. februar 2020
KarinHarder
,
Horsens, Danmark
Inspirerende og smuk oplevelse

Meget varieret og smuk have med mange muligheder for ro, stilhed og fordybelse. Tydeligt japansk... læs mere

Anmeldt d. 21. september 2017
Charlotte L
Læs alle 10 anmeldelser
  
Anmeldelser (10)
Filtrer anmeldelser
10 resultater
Medlemsvurdering
7
1
1
1
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Medlemsvurdering
7
1
1
1
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
4-9 af 10 anmeldelser
Anmeldt d. 12. april 2017 fra mobile enheder

Denne have er et absolut must see. Det er den for mig og har været det nu i 6 år.
Fantastisk velholdt og misundelsesværdig. Fyldt med inspiration og alternative løsninger. Besøg denne have hvis du vil et par timer i paradis eller savner inspiration. Der afholdes årligt en weekend med udstillere hvor der blandt andet udstilles og sælges orkideer af ypperligste kvalitet.
Min største anbefaling

Dato for oplevelse: august 2016
1  Tak, HansenEjer
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 25. juli 2016

Virkelig en oplevelse med klasse.Svært at finde noget smukkere, her får sjælen ro.Den kreative have er i Japansk stil og ganske unikke .

Dato for oplevelse: juli 2016
Tak, InaBekke
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 27. juli 2014

Godt skjult, for enden af en grusvej ligger den. Det er ikke uden grund at haven for få år tilbage blev kåret som Danmarks smukkeste have. Japansk inspireret med rislende vandløb og søer. Utrolig velholdt. Absolut et besøg værd

Dato for oplevelse: juli 2014
3  Tak, Johannes J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 28. juli 2013

Vi troede bare det ville tage et par timer, at gå haven i gennem, men vi tog over 4 timer, haven var yderst spændende, især var vi glade for den skyggende del, da vi var der i bagende solskin. Smukke træer planter, dog noget ukrudt, som hos vi andre. Positiv oplevelse kan anbefales.

Dato for oplevelse: juli 2013
5  Tak, johnnyL428
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 19. september 2015
Google Oversæt

Dato for oplevelse: september 2015
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser