Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
BackPacker253744

Dejligt ophold

Anmeldelse af Comwell Bygholm Park
5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 23. aug. 2022
Jeg har haft 2 overnatninger. Værelset var hyggeligt, pænt og rent og tro mod stilen, som man forventer på en herregård. God seng. Søde og imødekommende receptionister og rengøringsfolk. Morgenmaden var upåklagelig med stort udvalg. Dejligt at man kan låne en cykel! Godt træk, at der er en fryser og et køleskab tilgængeligt i fællesarealet og en aircondition sat på bordet i denne sommerhede, virkelig et stort plus! Der er en fin lille kiosk, hvor man kan købe sandwich, is og slik m.m. Lige udenfor hotellet ligger Bygholm park, som er så smuk og skøn at gå ture i. Alt i alt har jeg haft en pragtfuldt ophold, og kommer gerne igen!
Dato for ophold: august 2022
5,0 ud af 5 boblerRenlighed
5,0 ud af 5 boblerService
5,0 ud af 5 boblerSøvnkvalitet
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
Problemer med denne anmeldelse?
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Provstegården Bed & Breakfast seen from the garden
Transport til/fra lufthavn
2.7 km fra Comwell Bygholm Park
Vis flere hoteller i Horsens
Anmeldt d. 14. august 2022

Vi havde booket et værelse lørdag, så vi kunne overnatte i forbindelse med vores ene datters bryllup. Det var bestilt som et familieværelse, så vi kunne overnatte 3 personer. Vi betalte 2.088 kr. forud for et værelse, som vi syntes var meget lille til prisen - se evt foto. Der var heller ikke håndklæder til alle.
Vi havde været til reception om eftermiddagen, og da vi skulle fortsætte om aftenen, så havde vi lige 45 min til at få lidt vand i hovedet og en powenap. Vi bad derfor hotellet om at bestille en taxa til 18.15, så vi kunne være fremme til tiden.
Mens vi ventede udenfor receptionen kom receptionisten ud og spørger, om det var os, der havde bestilt en taxa - den ville være ½ time forsinket. Havde hun bare ringet, så kunne vil været nået frem til fods.
Nu måtte vi løbe 1900 meter og komme for sent til vores datters bryllup.
Så opsummeret: Flotte rammer, dyrt og lille værelse samt en negativ nytteværdi af receptionens indsats. Det bliver næppe til et gensyn.

Dato for ophold: august 2022
    • Renlighed
Tak, maxmo2017
Thomas Oest, General Manager hos Comwell Bygholm Park, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 18. august 2022

Kære Maxmo 2017,

Tak for en ærlig og konstruktiv feedback.

Vi tager Jeres kommentarer til efterretning og bruger dem i vores interne evaluering, således vi kan forbedre os på de områder hvor det er nødvendigt.

Med ønsk eom en god dag og bedste hilsner.

Thomas Oest, hoteldirektør.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 31. juli 2022 fra mobile enheder

Vi havde valgt et to nætters ophold. En meget venlig modtagelse. Værelset vi fik tildelt var rent og placeret på første sal.
Hotellet er placeret tæt på byen op ad den smukke bypark.
Morgenmaden var god, vi spiste begge aftner i hotellets restaurant, maden var god og veltillavet.

Rejsetype: Rejste som par
Tak, j_rgenc138
Anmeldt d. 30. juli 2022

• Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med ScandicHotels.com
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af Tripadvisor LLC eller dennes partnere. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Indberet svar som upassende
Svaret er repræsentanten for ledelsens subjektive holdning og ikke holdningen hos TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Anmeldt d. 27. juli 2022 fra mobile enheder

Vi havde en enkelt overnatning, fint værelse, dog trænger rengøringen lige lidt detaljer, hårtørreren var meget støvet og gulvet bag badeværelsesdøren manglede også lidt opmærksomhed.

Personalet i receptionen var venlige, serviceminded og hjælpsomme, de fortjener 5 stjerner.

Vi havde en dårlig oplevelse og det var morgenmaden.
Jeg beklager meget, men det er altså en ringe omgang!

Det virker ikke som om at særlig meget er hjemmelavet! Bollerne var tørre og kedelige!
Pølser og “røræg” var koldt, derudover var røræggen meget tør og den ene med bacon som var små hårde og tørre tern. Sorry men røræg skal altså være “cremet” og ikke tør

Pandekager var igen en kedelig omgang, ringe smag og konsistens, de kan ikke være hjemmelavede!
Her trænger i VIRKELIG til en opgradering, køkkenpersonale med stolthed for faget.

Det er ikke særlig svært og lave en god morgenmad og tænker at med restaurant i huset må der være kompetente kokke til stede som ærligt ikke kan være stolte af deres morgenbuffet.

Kvaliteten i aftenrestauranten var lidt bedre, men det kunne bestemt også forbedres….

Maden trækker stjernerne helt ned, men fremhæver liger personalet i receptionen igen, de fortjener stadig 5 stjerner🙏🏻

I bør virkelig overveje en opdatering i køkkenet! Få evt. en ekstern “konsulent” ind som kan få løftet personalet.

Rejsetype: Rejste med familie
Tak, 19-casper-87

Kære 19-casper-87,

Tak for en ærlig og konstruktiv feedback.

Når jeg læser igennem dine kommentarer, så er det helt tydeligt, at der er plads til forbedring.

Jeg tager dine input med videre i vores interne evaluering, således vi kan få forbedret der hvor det er påkrævet.

Med ønske om en god dag og bedste hilsner.

Thomas Oest, GM.

Anmeldt d. 21. juli 2022

Billederne på nettet viser ikke hvad vi fik: Et lille værelse, med skråvægge, lille loftsvindue med udsigt over et sort tag. Vi prøvede at opgradere, men det var ikke muligt.
Vi havde købt overnatning med "hovedret efter kokkens valg". Det var en parodi, med en meget lille stykke "lørdagskylling" og på ingen måde lækkert.

Værelsestip: på de øverste etager er udsigten elendig
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
Tak, Jørgen C

Kæære Jørgen c,

Tak for en ærlig feedback.

Jeg er ked af, at Jeres besøg ikke levede op til forventningerne. Det kan vi gøre bedre!

Jeg tager dine kommentarer med i vores interne evaluering, så vi kan arbejde videre med forbedringer.

Med ønske om en god dag og bedste hilsner.

Thomas Oest, hoteldirektør.