Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God, hyggelig restauarant”
Anmeldelse af Dollys

Dollys
nr. 3 af 101 Restauranter i Horsens
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 70 $ - 300 $
Spisemuligheder: Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Reservationer
Anmeldt 12. august 2021

At spise på Dollys er altid en fornøjelse. Der er ganske få retter på kortet, men det der er, er altid veltillavet og lækkert. Og personalet er altid venlige og søde

Dato for besøg: august 2021
Tak, Leifwissing
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (364)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 364 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2021 fra mobile enheder

Dejligt med et menukort der ikke kun består af burger og pommes. Endnu bedre er det at retterne tydeligt består af gode rådvarer og hjemmegjort tilbehør. Vi fik fiskefilet på rugbrød og salat Nicoise - begge meget lækre.

Dato for besøg: juni 2021
Tak, Mikkel4050
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2021 fra mobile enheder

Virkelig lækker mad, lavet af gode råvarer og lækkert serveret. Også rigtig god betjening og helt tilpas hensyn til børnene, med lækker børnemenu og igen søde tjenere.

Dato for besøg: juni 2021
Tak, 184lui
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2021

Endnu et besøg på Dollys i Horsens - et sted der er værd at køre efter. Hurtig bestilling, en meget sød, smilende betjening der uformel og passer godt til stedet.
Maden var vel tilberedt og pænt anrettet. Stjerneskuddet var ikke helt i top, plejer det ellers at være. Der var en ubestemmelig fisk på i stedet for den pandestegte fiskefilet? Lidt skuffede forventninger. Tunbøfferne var helt i top.
Det lille kiks skal ikke afholde os fra at komme igen, og anbefaler gerne.

Dato for besøg: juli 2021
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, Food_food_life
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2021

Skamstegt flæsk - fik ny portion efter 20min. Halvdelen ok i den nye, resten skamstegt. Vi blev glemt flere gange af tjenerne.

Dato for besøg: juli 2021
Tak, Z6534VFthomasb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Dollys, kiggede også på

 
Horsens, Østjylland
 

Har du været i Dollys? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering