“Perfekt aften”
Anmeldelse af Restaurant Eydes

Restaurant Eydes
nr. 23 af 106 Restauranter i Horsens
Prisklasse: 14 US$ - 47 US$
Beskrivelse: I den anmelderroste Restaurant Eydes kan du nyde alt det bedste fra det dansk-franske køkken - tilberedt fra bunden med gode, lokale råvarer. Kortet skifter med sæsonen, og restauranten har desuden Det Økologiske Spisemærke i bronze. Besøg os for kvalitetsbevidste serveringer og personlig betjening.
Restaurantoplysninger
Anmeldt 31. juli 2022

Vi var på restauranten d. 25/7-2022, hvor vi fra start til slut får den bedste service. Imødekommende personale, der gør alt for, at vi skal have den bedste aften. Opmærksomme, høflige og sjove. Vi fik sæsonmenuen - der var ikke en finger at sætte på den. Smagfuldt, smukt og godt sammensat. Jeg synes virkelig det er et besøg værd! Vi kommer helt sikkert igen.

Dato for besøg: juli 2022
    • Mad
Tak, 140signeh
Kari B, Direktør hos Restaurant Eydes, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 1. august 2022

Tusind tak for jeres skønne tilbagemelding, det betyder virkelig meget for os! Vi er SÅ glade for at I havde en god oplevelse i vores hyggelige restaurant - vi glæder os til at se jer igen!

Indberet svar som upassende
Sprog

Anmeldt 12. juni 2022

Virkelig god sæsonmenu og en utrolig dygtig sommelier der havde valgt vinmenuen. Good value for money. Mega godt.
Snacks og champagne som tilkøb kan virkelig anbefales.

Dato for besøg: maj 2022
Tak, annelotted544
Anmeldt 10. april 2022 fra mobile enheder

Gennemført aften ved Eydes med virkelig velsmagende, veltilberedt mad, skøn service og gode drikkevarer. Vi kommer bestemt igen!

Dato for besøg: april 2022
Tak, tba96
Anmeldt 2. november 2021 fra mobile enheder

Jeg rejser 145 dage om året og i min egen hjemby får jeg den absolut ringeste service, som jeg nogensinde har oplevet

Personalet var slet ikke på, men maden var ok. Oplevelsen blev dog totalt ødelagt af mangel på service d. 2/11-2021

Dato for besøg: november 2021
Tak, Klavs P
Anmeldt 22. august 2021 fra mobile enheder

Vi spiste frokost og alt var til ug med kryds og slange. Lækkert menukort med bl. a. smørrebrød lavet fra bunden. Gennemført imødekommende betjening. Elegant og godt helt igennem.

Dato for besøg: august 2021
Tak, NielsBrandt

Rejsende, der kiggede på Restaurant Eydes, kiggede også på

Har du været i Restaurant Eydes? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering