Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Brian V
København, Danmark

Godt lokal hotel

Anmeldelse af Jørgensens Hotel
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 22. okt. 2024fra mobile enheder
Da jeg kom til hotellet, blev jeg modtaget med smil og et godt jysk velkommen med et varm hjerte.
Det rum jeg fik virket tv ikke , og en grim lugt i wc.
Da jeg gik ned og sagde det tog det dem ikke mange manga SEK at give mig et anden rum.
Morgen mad der er ok , man kommer ikke sulten der fra .
Deres kunde sevis og hvordan de behandler kunder på er super god .
Næste gang jeg er I horsen , ved jeg hvor jeg skal værer.
Dato for ophold: oktober 2024
Rejsetype: Rejste alene
Problemer med denne anmeldelse?
    889 kr.
Transport til/fra lufthavn
1.7 km fra Jørgensens Hotel
  • Agoda.com
1.6 km fra Jørgensens Hotel
Zara’s B&B En perle udenfor Horsens nær skov og strand, her er der fred og ro, skøn natur rigtig Morten Koch stil. Et sted værd at tilbringe et par dage eller en uge, har en skøn og delvis lukket have med egen bænk og gas grill, haven er præget af flotte roser som bugter sig op af bindingsværks huset, og man føler at man et med naturen. Morgenmaden er pragtfuld og kan varmt anbefales at man tager med nå man er her. Vi kan kun varmt anbefale det her sted og vi vender helt sikkert tilbage.
  • Agoda.com
4.0 km fra Jørgensens Hotel
    868 kr.
18.3 km fra Jørgensens Hotel
Vis flere hoteller i Horsens
Anmeldt d. 15. oktober 2024 fra mobile enheder

Skønt ophold på Jørgensens Hotel i hjertet af Horsens. Nærværende og effektivt tjek-ind, smukke omgivelser i de historiske rammer, som er en nydelse at bevæge sig rundt i. Virkelig et charmerende bekendtskab fyldt med atmosfære. God morgenmad (og kaffe!). Restaurant Eydes i underetagen er en fantastisk oplevelse for sig, som jeg har skrevet en anmeldelse af under restauranten selv. Vi glæder os til næste gang 😊

Dato for ophold: oktober 2024
Tak, jakobvestergaard
Anmeldt d. 6. september 2024

Et dejligt centralt hotel med dejligt sødt og venligt personale. Havde bestilt et even better værelse, rigtig godt værelse med nydeligt badeværelse havde været perfekt hvis sengene ikke havde været så små. Rigtig god morgenmad, lækkert brød og på buffeten blev der kun sat mindre portioner frem ad gangen, så alt var friskt hele tiden, tror det er første gang jeg har oplevet at de blødkogte æg også er blødkogte på et hotel. En skam at baren på hotellet lukker så tidligt, det ville være dejligt at kunne hygge sig der efter middagen.

Dato for ophold: august 2024
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
Tak, Ambassador674565
Anmeldt d. 22. juni 2024 fra mobile enheder

Super hyggeligt hotel.
God beliggenhed, hyggeligt værelse, lækkert morgenmad, gratis parkering et par hundrede meter fra hotellet. Super fint.
Generelt bare rigtig hyggeligt, og med sødt og venligt personale.
Tror vi havde et totalt standard værelse (værelse 209) lille men hyggeligt, og med lækkert badeværelse med shampoo og creme til fri afbenyttelse, og hvor badeshampo rent faktisk var rigtig lækkert.
Hvis vi skal skrive noget “træls” så er det, at det er meget små senge, og man har hver sin madras, som er træls hvis man gerne vil putte lidt ;-) og så var madrasserne for bløde. Ved godt det er individuelt for mennesker, men for os alt for bløde.
Et hotel som bestemt er anbefalesværdigt !

Værelsestip: Det er mange trapper. Er faktisk ikke klar over om der er elevator ?
Dato for ophold: juni 2024
Tak, 48kiml
Anmeldt d. 21. april 2024 fra mobile enheder

Vi var 2 voksne med vores 13-årig datter.
Overnatning et par dage, da vi skulle til The Weeknd koncert.
Flot hotel, perfekt beliggenhed, tæt ved butikker / café / restauranter.
Vi boede i værelse nr. 122, som lå ud til deres baggård, det var helt perfekt, der var heldigvis ikke så meget larm om aftenen / natten. Der var så dejligt stille. Fred & ro.
Der er Air-C på værelset, det var rigtig rart.
Der er desværre ikke noget køleskab / minibar, det kunne vi godt bruge, især om sommeren.
Badeværelset var stort med badekar & bruseniche for sig selv. Vandtrykket i bruseniche var lavt.
Der er vinduer på badeværelset, så man kan lufte ud.
Dejligt med dagslys på badeværelset & på værelset.
Og der var gratis shampoo / bodyshampoo / håndsæbe & håndcreme til rådighed, det duftede dejligt, så det klager vi ikke over.
Morgenmadsbuffet var også helt fint, der var noget til alle, røræg, bacon, minicroissant, rugbrød, ost, forskellige frugter & æble / appelsin juice / kaffe & te.
Hvis / når der bliver afholdt en koncert igen i Horsens, så kommer vi og overnatter på jeres hotel igen.

Dato for ophold: juni 2023
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Thuy N
Anmeldt d. 16. april 2024

Min kone og jeg besøgte hotellet i april i forbindelse med et "snack attack" event. Med 25(!) forskellige snacks der løbende blev sendt vores vej 3 af gangen.
Alle 25 var meget kreative og smagfulde og gjorde stort indtryk. Nogen var "safe" ting men utroligt godt udført og andre var lidt udfordrende med indmad mm, men mindst lige så veludført og velsmagende. Kæmpe Kadeau til køkkenet for lækker og kreativ mad ,og til tjenerne for opmærksom betjening.

Dato for ophold: april 2024
Tak, Bent H