Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Allan B

Super hyggeligt hotel

Anmeldelse af Jørgensens Hotel
5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 11. jul. 2023
Særdeles hyggeligt og spændende restaureret hotel. Det ligger roligt selv om det er lige ved gågaden. Rigtig venlig modtagelse. En morgenmad med et dejligt udvalg og spændende menukort til aftensmaden . Min værelse var meget hyggeligt
Dato for ophold: juli 2023
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
5,0 ud af 5 boblerVærdi
5,0 ud af 5 boblerSted
5,0 ud af 5 boblerService
Problemer med denne anmeldelse?
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager højde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afhængigt af værelsestyper. De viste priser er de lavest tilgængelige, svarende til den billigste værelsestype, der er til rådighed, og som leveres fra vores partnere på tidspunktet for brugerens søgning.
Hoteller i nærheden
732 kr.
  • Expedia.com
    871 kr.
  • Agoda.com
    652 kr.
  • Priceline
    990 kr.
1.4 km fra Jørgensens Hotel
Gratis wi-fi
Gratis parkering
722 kr.
Refusionsberettiget
  • Priceline
  • Agoda.com
    662 kr.
  • Trip.com
11.0 km fra Jørgensens Hotel
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Vue de la prison.
562 kr.
  • Priceline
  • Agoda.com
    562 kr.
1.6 km fra Jørgensens Hotel
525 kr.
Refusionsberettiget
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Priceline
  • Agoda.com
    525 kr.
  • Vio.com
14.3 km fra Jørgensens Hotel
Gratis wi-fi
Gratis parkering
872 kr.
  • Priceline
  • Expedia.com
    872 kr.
  • Hotels.com
    872 kr.
18.3 km fra Jørgensens Hotel
Gratis wi-fi
Gratis parkering
895 kr.
Refusionsberettiget
  • Agoda.com
    895 kr.
0.3 km fra Jørgensens Hotel
710 kr.
Refusionsberettiget
  • Priceline
4.9 km fra Jørgensens Hotel
Få bonusser med One Key
  • Booking.com
    891 kr.
  • Agoda.com
    834 kr.
  • Priceline
0.0 km fra Jørgensens Hotel
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Få bonusser med One Key
  • Booking.com
    1.011 kr.
  • Priceline
  • Hotels.com
    1.011 kr.
1.7 km fra Jørgensens Hotel
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Få bonusser med One Key
  • Booking.com
    550 kr.
  • Hotels.com
    525 kr.
  • Agoda.com
    550 kr.
6.1 km fra Jørgensens Hotel
Gratis wi-fi
Vis flere hoteller i Horsens
Anmeldelser (61)
Filtrer anmeldelser
61 resultater
Medlemsvurdering
40
11
1
7
2
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
40
11
1
7
2
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
8-13 af 61 anmeldelser
Anmeldt d. 9. juli 2023

Vi havde booket et døgnophold med en 3-retters menu i hotellets restaurant og morgenmad. Vores forventninger var baseret på fotos fra hotellets hjemmeside og restaurantens menukort. Sammenholdt med pakkeprisen blev vores forventninger mere end indfriet.

• Fra første opringning til hotellet til vi tjekkede ud, oplevede vi en helt igennem professionel, personlig og nærværende service. Fra receptionisterne til tjenere og rengøringspersonale. Alle var hjælpsomme, opmærksomme og servicemindede.
• Hotellets standard er meget høj efter en gennemgribende renovering i 2018. Vores værelse fremstod ’spotless’ i enhver henseende. Moderne, rummeligt, lækkert, indbydende og rent.
• Hotellet tilbyder parkering i et parkeringshus 180 meter fra hoveddøren. Vi fik klar og tydelig vejledning over telefonen og nød godt af denne ekstra, gratis, service.
• Vi indtog middagen i hotellets Restaurant Eydes, som er indrettet i kælderen, hvor brødrene Eyde sidst i 1800-tallet drev vinhandel. Lokalet er smagfuldt indrettet, og menuen – med tilhørende vinmenu – var velsmagende og kreativt sammensat.

Som oftest prøver vi at balancere vores anmeldelser i plusser og minusser. Under vores ophold på Jørgensens Hotel søgte vi med lys og lygte efter punkter, hvor noget kunne gøres bedre eller noget kunne forbedres. Vi fandt intet, som ikke til fulde indfriede eller oversteg vores forventninger. Derfor glæder vi os til at returnere til denne perle og nyde lidt selvforkælelse.

Dato for ophold: juli 2023
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, 360degreetraveller
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 4. juli 2023

Overnattede en enkelt nat på dette charmerende hotel midt i horsens .
Ligger dejligt lige ud til Horsens gågade .
Fint værelse, god seng, fint lille badeværelse , alt var pænt rent.
Havde booket bord til Sunday roast hjemmefra. Fin tallerken, mørt kød og virkelig lækker Bearnaisesauce. Vi bestilte lidt mere kød, virkede som om det var varmet på en pande.
Sød og hyggelig tjener.
Efter en god nat søvn, morgenmad tid.
Lille fint udvalg, dog blev der ikke fyldt op, bar præg af, at der var få gæster, og måske derfor var de forsigtige med at fulde op i buffet
Dejligt med nem og gratis parkering tæt på hotellet, god stil .

Dato for ophold: juni 2023
Rejsetype: Rejste som par
Tak, gitte l
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 16. maj 2023 fra mobile enheder

Vi overnattede en enkelt nat.
Værelset var rent og pænt, men meget lille og sengen smal til to personer. Der var ikke mulighed for at lave kaffe eller te på værelset.
Badeværelset var også lille og desværre indrettet stort set uden hylde- eller bordplads, hvilket gjorde det svært at være der. Ved brug af bruseren oversvømmedes toilet og dele af gulvet endvidere.
Morgenmadsbuffet’en havde et lidt sparsomt udvalg. Dét der var der var egentlig lækkert, men desværre manglede en del ting. I den korte tid vi nåede at være der manglede både franskbrød, boller, yoghurt, frugt, æg, croissanter og kaffe. Fade og kurve blev først fyldt op sent og efter opfordring fra kunderne.
Personalet i receptionen var venlige og hjælpsomme og der var rent overalt.

Værelsestip: Hotellet har MANGE trapper og kan ikke anbefales til gangbesværede.
Dato for ophold: maj 2023
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, 946hannem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 26. marts 2023

10 ud af 10 stjerner! Gid jeg skulle bo på hotellet lidt længere! Charmerende 300 år gammel bygning i Horsens hyggelige gågade. Dejligt værelse med luksus badeværelse og gode senge/dyner. Der var ikke et støvfnug på hele hotellet. Lækker morgenmad og smilende personale.

Dato for ophold: marts 2023
Tak, charlottehW7279BK
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 26. marts 2023 fra mobile enheder

Vi fik den bedste betjening. Vi var 3 personer og ville gerne smage lidt forskelligt. Så vi delte en forret, fik hver vores hovedret og så delte vi en dessert. Det tog de med et smil. De var gode til at give en god præsentation af maden og vinen.
Maden var fuldstændig fantastisk.
Vi kommer helt sikkert igen.

Dato for ophold: marts 2023
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, helle r
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Se flere anmeldelser