Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
MichaelBNielsen
Odense, Danmark

Charmerende hotel med slidte værelser

Anmeldelse af Teaterhotellet
3,0 ud af 5 boblerAnmeldt 29. feb. 2020
Det er et charmerende og meget hyggeligt og personligt hotel beliggende midt på Hovedgaden i Horsens. Gratis parkering i baggården. Værelset vi boede på var skrabet indrettet og virkede slidt. Gammeldags badeværelse som også bar præg af tidens tand. God morgenmad i hyggelig lille restaurant og med flere hjemmelavede lækkerier. Til prisen kniber det med værdi for pengene.
Dato for ophold: februar 2020
3,0 ud af 5 boblerVærdi
3,0 ud af 5 boblerVærelser
4,0 ud af 5 boblerService
Problemer med denne anmeldelse?
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager højde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afhængigt af værelsestyper. De viste priser er de lavest tilgængelige, svarende til den billigste værelsestype, der er til rådighed, og som leveres fra vores partnere på tidspunktet for brugerens søgning.
Hoteller i nærheden
1.245 kr.
Refusionsberettiget
  • Vio.com
    1.183 kr.
  • Agoda.com
    1.042 kr.
  • ZenHotels.com
    1.287 kr.
0.0 km fra Teaterhotellet
Gratis wi-fi
Gratis parkering
1.244 kr.
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    1.084 kr.
  • Priceline
    1.214 kr.
1.7 km fra Teaterhotellet
Gratis wi-fi
Gratis parkering
875 kr.
  • Expedia.com
    875 kr.
  • Agoda.com
    650 kr.
  • Hotels.com
    875 kr.
1.4 km fra Teaterhotellet
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Vue de la prison.
562 kr.
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Priceline
    562 kr.
  • Agoda.com
    562 kr.
1.6 km fra Teaterhotellet
Guest Room 2
928 kr.
Refusionsberettiget
Forudbetaling er ikke nødvendig
Go to your Happy Price
  • Booking.com
    928 kr.
  • Expedia.com
    928 kr.
  • Hotels.com
    928 kr.
9.5 km fra Teaterhotellet
Gratis wi-fi
Gratis parkering
895 kr.
Refusionsberettiget
  • Agoda.com
    895 kr.
0.3 km fra Teaterhotellet
595 kr.
Refusionsberettiget
  • Agoda.com
    595 kr.
3.9 km fra Teaterhotellet
500 kr.
Refusionsberettiget
    4.9 km fra Teaterhotellet
    710 kr.
    Refusionsberettiget
    • Priceline
    4.9 km fra Teaterhotellet
    • Trip.com
      743 kr.
    • Priceline
    • Booking.com
    11.1 km fra Teaterhotellet
    Gratis wi-fi
    Gratis parkering
    Vis flere hoteller i Horsens
    Anmeldelser (67)
    Filtrer anmeldelser
    67 resultater
    Medlemsvurdering
    35
    22
    9
    1
    0
    Type rejsende
    Tidspunkt på året
    SprogAlle sprog
    Flere sprog
    Medlemsvurdering
    35
    22
    9
    1
    0
    Se, hvad de rejsende siger:
    Valgte filtre
    Filtre
    Opdaterer listen...
    7-12 af 67 anmeldelser
    Anmeldt d. 4. maj 2019 fra mobile enheder

    Vi havde en enkelt overnatning, og den fortryder vi ikke.
    Hotellet har super fine værelser og bad/toilet.
    Det ligger meget centralt lige på gågaden, så der er ikke langt til noget.
    Morgenmaden var upåklagelig, og havde alt hvad hjertet begærer, og personalet på hotellet er smilende og hjælpsomme.
    Stedet kan 100% anbefales.

    Dato for ophold: maj 2019
    Rejsetype: Rejste som par
    Tak, Walleski
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Anmeldt d. 18. november 2018 fra mobile enheder

    Boede her i forbindelse med en venindens 30 års fødselsdag og kan kun anbefale stedet her! Ligger centralt i Horsens. Skønne værelser, gode senge, rent og pænt. Skøn morgenmadsbuffet!
    Mangler du noget til festen eller turen i byen så har du strøget lige ud for hotellet og Matas i underetagen.

    Dato for ophold: november 2018
    Rejsetype: Rejste med venner
    1  Tak, nuuna1984
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Anmeldt d. 26. juni 2018

    Et dejlig hotel beliggende midt i bycentrum på gågaden med masser af spisesteder omkring. Havde et meget velholdt værelse/lejlighed, alt velfungerende, rent og pænt. Meget serviceorienteret personale. Eneste problem at finde ind til den gratis parkeringsplads

    Dato for ophold: juni 2018
    • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
      • Sted
      • Renlighed
      • Service
    Tak, Poul B
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Anmeldt d. 6. juni 2018

    Hotellet ligger på hovedgaden i Horsens hvor der er meget liv og en del restauranter. Det er et dejligt hotel i mellem prisklassen, fine værelser og god morgenmad. Hotellet er hyggeligt med en udendørs terrasse hvor man kan nyde øl eller kaffe.

    Dato for ophold: juni 2018
    • Rejsetype: Rejste som par
      • Søvnkvalitet
      • Renlighed
      • Service
    Tak, egstalle
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Anmeldt d. 6. juni 2018

    Et rigtigt hyggeligt hotel, som virker nyrenoveret på en nænsom måde, så det stadigvæk har charme og autenticitet. Dejlige værelser men glimrende senge. Der var el-kedel på værelset!! Morgenmaden var fin, men det blev lidt svært at komme omkring, når der var mange gæster. Det er lidt irriterende at der er sen indtjekning (kl. 16) og tidlig udtjekning (kl. 10). Et STORT plus hvis det blev rykket en time i begge ender! SUPER central beliggenhed på den hyggelige gågade,

    Værelsestip: Værelse 6 havde et ekstra stort badeværelse:)
    Dato for ophold: juni 2018
    • Rejsetype: Rejste som par
      • Søvnkvalitet
      • Renlighed
      • Service
    Tak, Thorell
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Se flere anmeldelser