Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget sommerpræget”

Café & Restaurant Casablanca
Reservér bord
2
tor. 3/12
20:00
nr. 12 af 29 Restauranter i Grenaa
Spisemuligheder: Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Reservationer
Anmeldt 30. august 2020

Vi blev lokket ind med italiens buffet, når der var mad var det godt, men fadene var tomme det meste af tiden, der manglede også tallerkener og glas , personalet var stressede og forjagede

Dato for besøg: august 2020
Tak, 202jespera
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (47)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 47 anmeldelser

Anmeldt 18. august 2020 fra mobile enheder

Dejlig veltillavet italiensk mad med god smag. Vi sad udendørs i solen en fantastisk aften. Kan anbefales

Dato for besøg: august 2020
Tak, 849susannem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2020

D. 15/8 ringede jeg og bestilte 7 pizzaer til take away. Jeg fik af vide at de ville være klar om 45 min.
Jeg går med min familie en halvlang gåtur derhen, og vi er der præcis 45 min efter jeg har bestilt pizzaerne. Da vi kommer frem og fortæller vi har bestilt 7 pizzaer, spørger den unge tjener i køkkenet om de er klar. Kokkene virker ligeglade og lidt ubehøvlede, og der går lidt tid før de svarer, at de ikke har modtaget en bestilling fra mig, og så fortsætter de ellers deres arbejde. Jeg fortæller tjeneren, at jeg tror det var hende jeg talte med, hvilket hun bekræfter og gentager bare “de har ikke modtaget bestillingen”. Jeg er ret uforstående, men lige bagefter finder hun bestillingen på computeren. Hun har åbenbart ikke givet den til køkkenet tror jeg. Jeg får af vide det vil tage 25 min at lave de 7 pizzaer og jeg får hverken en undskyldning eller tilbudt en rabat på en ny bestilling. Vi gik igen og fandt et andet pizzaria (mama mia). De var meget flinke og kunne lave pizzaerne på 5-10 min.
Jeg lægger aldrig mine penge hos Casablanca og vil heller ikke anbefale andre det.

Dato for besøg: august 2020
Tak, Mhansen000
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

Dårlig mad der blev serveret alt for koldt af stresset personale uden smil.
En 20 kroners frostpizza i egen ovn smager langt bedre.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, jakobAloha
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 fra mobile enheder

Vi bestilte buffet til 249,- incl fri drikkevarer, kaffe og dessert. God mad, gode råvarer og absolut en anbefaling værd. Vi kommer gerne igen.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, HSN6100
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Café & Restaurant Casablanca, kiggede også på

Grenaa, Northdjurs Municipality
Grenaa, Northdjurs Municipality
 
Grenaa, Northdjurs Municipality
Grenaa, Northdjurs Municipality
 

Har du været i Café & Restaurant Casablanca? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering