Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lækker oplevelse”
Anmeldelse af MundGodt

MundGodt
Reservér bord
2
lør. 25/5
20:00
nr. 2 af 34 Restauranter i Grenaa
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 13 $ - 49 $
Restaurantoplysninger
Anmeldt 6. april 2018 fra mobile enheder

Havde hørt godt om stedet, så var på besøg med en kammerat. Vi fik serveret den møreste ribeye som hovedret, samt en lækker rødgrød til dessert. Servicen, atmosfæren og ikke mindst maden var fantastisk. Kan varmt anbefale restaurant Mundgodt - lækker mad til en favorabel pris

Dato for besøg: april 2018
Tak, Frank L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (59)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

20-24 af 59 anmeldelser

Anmeldt 5. april 2018 fra mobile enheder

Besøgte Mundgodt den 4. april 2018. Det er sjældent man oplever en restaurant som i den grad er passioneret omkring sit fag. Både maden og serveringen var ud over det sædvanlige. Kan klart anbefales. Et sted jeg med garanti vil besøge igen.

Dato for besøg: april 2018
Tak, Dreamer765253
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. april 2018 fra mobile enheder

Min mand og jeg spiste middag påskelørdag, og sikken oplevelse Vi fik en fantastisk middag med lam i særklasse og en betjening, som man sjældent oplever

Dato for besøg: april 2018
Tak, charlottehaich
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. marts 2018 fra mobile enheder

Har netop spist der og tog derfra med kæmpe smil på læben.
Forrygende mad, atmosfære og topbetjening. Skal helt sikkert tilbage. Meget snart.

Dato for besøg: marts 2018
Tak, Henrik T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2017 fra mobile enheder

En oplevelse. Kan ikke blive bedre.
Perfekt hele vejen. serveringen var perfekt maden i top super vine alt i alt det kan kun anbefales

Dato for besøg: oktober 2017
Tak, 555perj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Camilla B, Ejer hos MundGodt, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. november 2017
Google Oversæt

Vi takker mange gange for den fine anmeldelse

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på MundGodt, kiggede også på

Grenaa, Northdjurs Municipality
Grenaa, Northdjurs Municipality
 
Grenaa, Northdjurs Municipality
Grenaa, Northdjurs Municipality
 
Grenaa, Northdjurs Municipality
Grenaa, Northdjurs Municipality
 

Har du været i MundGodt? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering