Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk oplevelse!”
Anmeldelse af Den Græske Restaurant

Den Græske Restaurant
nr. 12 af 31 Restauranter i Grenaa
Restaurantoplysninger
Anmeldt 13. august 2021

Vi har 4 voksne og 2 børn været ude og spise på den græske restaurant. Vi sad udenfor, da det var dejligt vejr. Udenfor var der hyggelige café borde med en lidt bistro-agtig stil, det var super hyggeligt! Maden var i høj kvalitet og super lækker. Der var også børnevenlige retter og et fint udvalg af lækre retter. Alle var vilde med deres mad, og det var alt i alt en super god oplevelse!
10 ud af 10 stjerner herfra

Dato for besøg: august 2021
Tak, camillanE7008SE
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (13)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

1-5 af 13 anmeldelser

Anmeldt 3. januar 2020

Hos den græske får man altså byens lækkereste pizza.
Du får virkelig noget for pengene, og en go service ☺️

Dato for besøg: december 2019
Tak, MadsDalle
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2019 fra mobile enheder

Man får hvad man betaler for, og det er 4 ganske udmærkede pizza vi fik.
Vi nød aften solen og hyggede os. Meget mere er der ikke at sige til det

Dato for besøg: juli 2019
Tak, 802kennn
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juni 2019

Vi havde et ærinde søndag aften i Grenå. Hvor skal man spise? Vi endte lidt tilfældigt på Den Græske Restaurant og fik en oplevelse et godt stykke over vores forventninger. Mixed grill med souvlaki, lammekotelet, græsk hakkebøf, kartofler, tzatziki, salat. Det smagte fremragende. Og naturligvis med retsina til. Betjeningen var venlig og imødekommende. Vi sad udenfor i aftensolen og følte os heldige at vi tilfældigvis var endt her på Den Græske i Grenå.

Dato for besøg: juni 2019
Tak, Ole G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juni 2019

Vi kom forbi til en aftensmad, havde søgt på Google og faldt over navnet Den Græske restaurant. Det har INTET med en græsk restaurant, men et billigt dårligt pizzeria. En af os bestilte kylling burger, den var uspiselig.
Min pizza var noget af det ringeste jeg har smagt og da jeg havde kæmpet mig gennem lidt under halvdelen af pizzaen opdager jeg et stort langt hår, FØJ.

Kan bestemt ikke anbefale dette sted. Pudsigt nok også helt tomt selvom der var Late Night i byen, men vi orkede ikke at finde et andet sted, det skulle vi have gjort.

Dato for besøg: juni 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, mesl27
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Den Græske Restaurant, kiggede også på

Grenaa, Northdjurs Municipality
Grenaa, Northdjurs Municipality
 
Grenaa, Northdjurs Municipality
Grenaa, Northdjurs Municipality
 

Har du været i Den Græske Restaurant? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering