Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig”
Anmeldelse af Restaurant Gl. Daws

Restaurant Gl. Daws
nr. 28 af 75 Restauranter i Varde
Prisklasse: 45 $ - 400 $
Restaurantoplysninger
Anmeldt 22. august 2020

Dårlig og langsom betjening, kold mad og ville ikke varme den, løj 2 gange om nødder og fandt tydelige mandler (har allergi), dårlige krebs, mad lugtede kraftigt af røg, fjernede først den sidste persons tallerken 30 min efter vores andres.

Dato for besøg: august 2020
Tak, Step3102
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (49)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

5-9 af 49 anmeldelser

Anmeldt 5. august 2020

Hyggelig sted med god mad, Vardes bedste kop kaffe og et dejligt personale. Vi havde en fantastisk god dag.

Dato for besøg: august 2020
Tak, 204birtez
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Pæn og hyggelig gammelt spisested i Varde, med stort udeområde, og lige fået ekstra indendørs lokale, kvik servitrice.

Dato for besøg: juli 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, 855JohnL855
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020

Endelig en en restaurant der altid har stegt flæsk ad libitum på menuen Ventetiden føltes lidt lang, men det gjorde ingenting for maden var perfekt!!
Dejlige lokaler og god og venlig betjening. Her vil jeg komme igen!
Det eneste jeg har noget at sætte en finger på, er deres Gin Hass. Drinken smagte dejligt, det var bare ikke en Gin Hass, som jeg kender den. Den manglede både lime og mynte, og så smagte den af appelsin og ikke mango. Men måske har de en lokal opskrift

Dato for besøg: juli 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Sanny K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020 fra mobile enheder

Fremragende frokost. 4 forskellige retter med Luksus smørrebrød og gammeldaws platte som alle var fantastiske. God smag og rigelig med mad. Super service oveni.

Dato for besøg: juli 2020
1  Tak, 253katerinak
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Restaurant Gl. Daws, kiggede også på

 

Har du været i Restaurant Gl. Daws? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering