Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ferieophold”
Anmeldelse af Le Meridien St. Julians

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 5 websites mere!
Le Meridien St. Julians
Vurderet som nr. 7 ud af 33 hoteller i St. Julian's
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 16. november 2016

Skønt hotel, vi gav lidt ekstra for at en suite med havudsigt. Det var pengene værd. Der var dejlig meget plads, og 2 terrasser.
WIFI på værelset var meget ustabilt. Sengen var meget hård. Rengøring var meget tilfredsstillende indenfor. Terrassen var snavset. Super morgenbuffet og mad til andre måltider.

Værelsestip: Vælg gerne Suite med udsigt
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: November 2016, rejste som par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Bente R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (2.734)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 2.734 anmeldelser

Anmeldt 26. august 2016

Hotellet lever i den grad op til de 5 hjerter som det har som kategori. Ved ankomsten fik vi anvist et almindeligt standard værelse, her skulle man absolut ikke være andet end en pind for at gå på toilettet, hvis man skulle andet en at tisse. Da jeg går dårlig og anvender rollator har jeg brug for lidt mere plads. Vi rettede henvendelse i receptionen og spurgte om vi kunne få et af de værelser som var indrettet til handicappede og det kunne sagtens der ville være et klar dagen efter. Alt blev klaret og dagen efter hjalp en af de unge receptionister os på plads. Stor ros for hjælpsomhed og hurtighed.

  • Overnattede: August 2016, rejste som par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Lene N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
LeMeridienMalta, Personal Assistant to the General Manager hos Le Meridien St. Julians, svarede på denne anmeldelseSvarede 27. september 2016
Google Oversæt

Dear Lene N,

Thank you for your positive review. We are pleased you had an enjoyable stay with us and we very much look forward to welcoming you back during your next visit to Malta!

Kind Regards,
Dorianne Zammit Cutajar

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 8. august 2016 fra mobile enheder

Hotellet har en fantastisk beliggenhed. Ligger i midten af Saint Julians, hvor der er rig mulighed for cocktails eller spise. Eller hvis hvis man vil til Slima, er det en mindre gåtur, hvor der er store shoppingmuligheder.

Det er et meget venligt personale og de står til ens fulde disposition. Tak til Romana som hjalp os med et par småting ved check-ud. Vi var nok lidt besværlige, men nok langtfra hvad de normalt oplever.

Der er en rigtig lækker pool på taget og også en indendørs ved spa området.
Hvis man ønsker en dag med afslapning, kan man hel perfekt gøre det her, ren afslapning på taget, i poolen eller med massage. Gode spise muligheder også.

Håber vi ses snart igen.

Overnattede: August 2016, rejste som par
Tak, Mark P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2015 fra mobile enheder

Var der en uge på bryllupsrejse med min smukke hustru.
Vippede meget mellem 3 eller 4 stjerner og tre er nok lidt hårdt. Men når man nu har bestilt med halvpension og spiser det meste aftensmad på ferien på hotellet, så trækker det altså bare meget ned når det er skidt...
Og det var det!! EN dag var det godt, det var til grillarrangement med spisning udendørs på hotellets tag, men ellers virkelig dårligt!! Morgenmaden var dog fin nok.
Når det så er sagt, er det et lækkert lækkert hotel som sagtens kan danne rammen om en fantastisk ferie. De har nogen mærkelige regler omkring despotitum for at måtte benytte wi-fi og minibar på værelset, ved ikke hvor mange der løber for regningen, men synes det er en mærkelig mistænkeliggørelse på et ikke helt billigt hotel.
Men så er der heller ikke mere negativt!!!
Pænt hotel, fede faciliteter, smuk udsigt, hvis man får værelse mod vandet, sødt og smilende personale. Vi kunne sagtens finde på at komme tilbage, ville bare kun være med morgenmad så.
Men det ville heller ikke være et problem, det er en fed lille by, med rig mulighed for at spise ude, masser hyggelige spisesteder langs bugten, som er til rimelige priser og så kan man også sagtens komme til at feste igennem hvis man er til den slags, men det er lige så nemt at holde sig fra.
Bussen køre lige til Valletta lige foran hotellet, det er billigt og tager 15-20 min.

Overnattede: September 2015, rejste som par
Tak, Johnni G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
LeMeridienMalta, Personal Assistant to General Manager + Marketing Executive hos Le Meridien St. Julians, svarede på denne anmeldelseSvarede 22. september 2015
Google Oversæt

Beste Johnni G,

heel erg bedankt voor deze mooie feedback.
Wij waarderen dit echt en hopen dat we u spoedig terug kunnen verwelkomen bij ons in het Le Meridien Malta.

Met vriendelijke groetjes

Theresa Jaeger

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 13. juli 2013 fra mobile enheder

Min kæreste og jeg boede her i juli måned 2013. Det er et virkelig lækkert hotel, virkelig lækre værelser og personalet og servicen er super gode. Helt klart et hotel der er værd at besøge hvis man værdsætter luksus, god beliggenhed og lækker mad uden at blive ruineret.

  • Overnattede: Juli 2013
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Nikoline C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af St. Julian's
0.9 km væk
Hilton Malta
Hilton Malta
Nr. 3 af 33 i St. Julian's
4.878 anmeldelser
1.2 km væk
InterContinental Malta
InterContinental Malta
Nr. 12 af 33 i St. Julian's
4.080 anmeldelser
1.8 km væk
Radisson Blu Resort, Malta St Julian's
Vis priser
Vis priser
Vis priser
1.6 km væk
Corinthia Hotel St. George's Bay
1.0 km væk
The Palace
The Palace
Nr. 1 af 28 i Sliema
3.545 anmeldelser
13.7 km væk
Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Le Meridien St. Julians? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Le Meridien St. Julians

Adresse: 39 Main Street, Balluta Bay, St. Julian's, Island of Malta STJ 1017, Malta
Beliggenhed: Malta > Island of Malta > St. Julian's
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis parkering Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Restaurant Roomservice Bustransport Spa Suiter Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 3 spahotel i St. Julian's
Nr. 6 forretningshotel i St. Julian's
Nr. 6 luksushotel i St. Julian's
Nr. 8 familiehotel i St. Julian's
Nr. 8 romantisk hotel i St. Julian's
Prisområde: 707 kr.-2.136 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:5 stjerner — Le Meridien St. Julians 5*
Antal værelser: 276
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Expedia, Hotels.com, Booking.com og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Le Meridien St. Julians. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Le Meridien St. Julians Hotel Saint Julian`s
Meridien St Julians
Le Meridien Malta
Le Meridien Saint Julian's
Saint Julian's Le Meridien

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering