Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
10 personer kigger på dette hotel
Expedia.com
118 $
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 04/12/21
Booking.com
118 $
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 03/12/21
Book nu, betal under opholdet
Agoda.com
81 $
Se tilbud
Hotels.com118 $
Priceline100 $
Prestigia.com152 $
Vis 19 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (3.014)
Filtrer anmeldelser
3.015 resultater
Medlemsvurdering
1.493
938
398
114
72
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
1.493
938
398
114
72
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 3.015 anmeldelser
Anmeldt d. 2. februar 2020

Vi boede på dette hotel i forbindelse med efterårsferie i oktober måned 2019. Hotellet er meget fint i forhold til det generelle niveau på Malta, men i forhold til internationale standarder er hotellet og værelserne noget nedslidte og trænger til en opgradering/renovering. Beliggenheden er fantastisk og medarbejderne på hotellet forsøger virkeligt at leve op til de 5 stjerner. Behandlinger i SPAén udføres af eksterne piger og kvaliteten er meget lav og prisen høj (kan ikke anbefales - spild af penge). Trods dette havde vi en dejlig ferie på dette sted.

Dato for ophold: oktober 2019
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, Karsten H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
CorinthiaStGeorges, Area General Manager hos Corinthia Hotel St George's Bay, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 5. februar 2020
Google Oversæt

Dear Karsten H,

Thank you for choosing the Corinthia Hotel St. George's Bay and for taking the time to share your experience.

I am pleased to learn that most of the hotel facilities met your expectations. I am delighted to know that you have received excellent service from our team members who strives their best for our esteemed guests; will certainly share your kind comments.

Further to your comments, I am naturally disappointed to read about the shortcomings you have encountered as these are not our usual standards. Please rest assured that your valuable feedback has been shared with the relevant departments to rectify such matters.

Following your comments regarding the possible upgrade of our physical product, please note that it has not gone unnoticed. I would like to assure you that it is the company’s intention to make the necessary improvements here at The Corinthia St. George’s Bay over the next few years to ensure that our facilities are worthy of the standards the Corinthia Brand strives to uphold.

We do hope we will have the opportunity to host you again and prove you better than your experience suggests.

Best regards,
Stuart Chappell

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 23. april 2018 fra mobile enheder

Maden ved poolen "oasis" koster kassen og er ikke værd at spise, deres cola smager af en meget meget billig cola og vi får af vide det er sådan den smager. Den indendørs pool ligner ikke noget der er blevet gjort rent i lang tid og deres jacuzzi ligner faktisk noget der er blevet tisset godt og grundigt i, den indendørs pool er i det hele taget direkte ulækker. Der ligger klamme ting på bunden af den indendørs pool, selv om den udendørs pool bliver rengjort dagligt, hvilket er fantastisk. Rengøringen på værelserne er heller ikke i top da vi får snavset gamle håndklæder tilbage. Selv om der lige var gjort værelse rent fandt jeg ud af der ikke var noget toilet parpir da jeg sad på toilettet. Men ellers et super fedt sted og dejlig betjening. Jeg giver det kun 3 fordi der bliver sjusket med rengøringen og den indendørs pool er direkte ulækker og pool baren er klam og dyr.

Dato for ophold: april 2018
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Casper B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
CorinthiaStGeorges, Guest Relations Manager hos Corinthia Hotel St George's Bay, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 28. april 2018
Google Oversæt

Dear Casper,

Thank you for sharing your review on your recent stay with us at the Corinthia Hotel St. George's Bay.

I am pleased to read that you found our staff friendly and efficient and our rooms accommodating.

However, please accept our sincerest apologies for your Apollo Spa experience which failed to meet your expectations. I thank you for your feedback and comments as they offer us the opportunity to improve upon our guests' over-all experience.

I do hope that we will have the chance to host you once again in the near future.

Kind regards,
Amy Micallef
Guest Relations Supervisor

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 28. maj 2016

Dejligt hotel med et stort swimmingpool område. Tillige mulighed for at hoppe i havet (hvor vandet er væsentligt bedre) for enden af poolområdet, eller lidt væk fra hotellet. God og opmærksom service. Klargøring af værelser 2 gange dagligt, med hyggebelysning om aftenen og små chokolader på sengene. Maden er bedre en normal hotelstandard på Malta. Lejer man bil kan der parkeres på hotellet - både ude og inde.

Værelsestip: Bestil med Sea View hvis I kan lide havudsigt og vi have de sidste timer af solen om eftermiddagen.
Dato for ophold: maj 2016
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, Lybye S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 19. april 2016 fra mobile enheder

Vi oplevede en rigtig dejlig modtagelse af et venligt personale. Hotellet og værelset er rent og pænt. Framragende udsigt og lækre pools samt en skøn håndklædeservice. Der er gode muligheder for trave- og løbeture og desuden ligger det tæt på by og indkøbsmuligheder. Vi fravalgte morgenmaden på hotellet efter første dag, da vi syntes, at der var for meget varm mad og kedeligt brød. På trods af dette har vi nydt hvert eneste sekund, stedet kan varmt anbefales!

Dato for ophold: april 2016
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, dodrin
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 25. juli 2015 fra mobile enheder

Vi har lige holdt sommerferie på dette dejlige hotel. Personalet var meget flinke og hjælpsomme. Vi nød de gode swimmingpools og badehåndklædeservice, hvor vi dagligt kunne få gratis badehåndklæder. Morgenmadsbuffeten var god og vi var glade for omeletbaren, hvor vi kunne få æg enten som ren æggehvideomelet, pocheret, stegt på en eller to sider, eller omelet med valgfrit fyld (løg, peberfrugt, champignon, tomat, skinke og ost). Resten af maden til morgenmad var dog af svingene kvalitet f.eks var der næsten kamp om at få god vandmelon. Det var ikke hver dag der var vandmelonstykker, og ofte var de kedelige og melede.
Vi prøvede også nogle af hotellets andre restauranter og de var ok, men det er hovedsagelig kvaliteten af maden, der gør at vi ikke synes at det er et fyldt femstjernet hotel.
Hotellets beliggenhed synes vi var fin. Vi kunne rimelig hurtigt gå til Paceville, hvor der er mange spændende spisesteder. Vi gik også rimeligt hurtigt til Spinolabugten, og vi gik også til Sliema et par gange og tog bussen hjem.
Alt i alt et rigtig godt hotel med god beliggenhed. Vi vil i hvert fald ikke have noget imod st bo der igen en anden gang.

Dato for ophold: juli 2015
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, ces100
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser