Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Fastlås den laveste pris fra disse websites
Expedia.com
141 $
Se tilbud
Hilton140 $
Hotels.com142 $
Booking.com141 $
Agoda.com141 $
Priceline141 $
Prestigia.com175 $
Vis 20 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (6.349)
Filtrer anmeldelser
6.349 resultater
Medlemsvurdering
4.396
1.371
377
109
96
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
4.396
1.371
377
109
96
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 6.349 anmeldelser
Anmeldt d. 31. juli 2019

Godt hotel i et slidt område. Gode værelser. God mad.
Skidt at man kun må have sine børn med i indendørs pool indtil kl 18.
Prøver at være både business og badehotel, det lykkes bedre for andre hoteller vi har besøgt.

Dato for ophold: juli 2019
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Hilton Hotels & Resorts
2  Tak, Jette L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MaximeE56, Manager hos Hilton Malta, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. august 2019
Google Oversæt

Dear Jette L,

Thank you very much for your recent stay within our property and for taking a minute to leave us and the other travelers your general appreciation. Indeed, since your satisfaction is our main priority, these feedback are always appreciated and truly important for us in order to improve the quality of the services provided. Everyone here is happy to see your experience reached your expectation and that you enjoyed your overall experience.

Kindly be ensured that we are already waiting to welcome you back within our property in a not too distant future. While thanking you again for this last stay and for your sincere feedback, we wish you and your beloved all the best.

Sincerely,

Maxime Escudero - Duty Manager
Hilton Malta *****

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 8. august 2018

Store forventninger som ikke blev indfriet.

2 stjerner for beliggenhed og for omeletmand i morgenmadsrestauranten. Ungt uerfarent personaleteam. Man kunne ikke sidde i Vistalounge og samtidigt gå ind og bestille en is ved disken uden at de slet ikke kunne finde ud af det. Man skulle spørge efter regning mange gange.

Mangel på parasoller og solstole undtaget ved den bageste pool helt nede ved havet. Man kunne ikke bestille en taxa til at komme ud at spise om aftenen uden at skulle kæmpe mod andre gæster som snyder foran i køen. Personalet håndterer ikke taxa for dig.

Ved tjek ud er er sat vin x 3 på minibar selvom vi ingen vin har taget. Og vi havde bestilt transfer til og fra lufthavn (minivan) og betalt i bilen. Dette er også sat på regningen. Vi har efterfølgende kontaktet hotellet ang. dette men problemet ikke afklaret. Meget dårligt service. Så tjek din regning selvom du har travlt og skal afsted til lufthavn for de forsøger åbenbart at snyde dig...

Overfyldt hotel med uerfarent personale er en dårlig kombination. Ærgerligt da hotellet ligger helt perfekt og værelserne er gode, og det er alene pga beliggenheden vi evt. vil vende tilbage engang.

Dato for ophold: juli 2018
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Hilton Hotels & Resorts
2  Tak, karbei_dk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 5. august 2018

Hilton Malta er et hotel i topklassen. Personalet er yderst serviceminded og man føler sig hele tiden godt vartet op hvad enten det er på solvognen, i restauranten eller på værelset. Omgivelserne ude som inde er smukke og klassiske. Helt igennem pengene værd.

Dato for ophold: juli 2018
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Hilton Hotels & Resorts
Tak, fjordvangsalle20
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Robert V, Duty Manager hos Hilton Malta, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. august 2018
Google Oversæt

Dear fjordvangsalle20,

Thank you very much for staying at the Hilton Malta and taking a moment to share feedback on your stay with other travellers.

I am delighted to see that overall you thoroughly enjoyed your stay and that you had a wonderful overall experience in our hotel. Our team takes great pride in your feedback and all your comments.

Thank you for recommending us so highly and looking forward to welcome you back again soon! Until then, on the behalf of everyone at Hilton Malta, I wish you all the best.

Yours Sincerely,
Robert Vella
Duty Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 2. april 2018

Det var mit første besøg på Malta, men ikke det sidste.
Hilton Malta er beliggende i et dejligt område, med en skøn udsigt ud over havet.
Fik først den dårligst executive suite på hotellet, men efter en kort samtale med lederen af loungen, flyttede jeg til en dejlig suite med balkon og udsigt over pool området
Loungen er veludstyret med lækker mad og vin, man kan sidde inde eller ude på balkonen, som man ønsker.
Tour bussen Hop and hop off, har stoppested foran hotellet

Værelsestip: Book et værelse på executive floor, og nyd den gratis adgang til loungen og udsigten
Dato for ophold: maj 2017
  • Rejsetype: Rejste alene
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, DharmaCopenhagen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Marika_121, Duty Manager hos Hilton Malta, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. april 2018
Google Oversæt

Dear DharmaCopenhagen,

Thank you very much for staying at the Hilton Malta and taking a moment to share feedback on your stay with us.
I am delighted to see you thoroughly enjoyed your stay and that you had a wonderful overall experience in our hotel!
We look forward to welcoming you back to our hotel in the not too distant future. Until then, on the behalf of everyone at Hilton Malta, I wish you all the best!

Kind Regards,
Marika Caruana Smith- Duty Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 27. juli 2017

Skal I bo på øens bedste hotel og i det bedste område på Malta, så er det svært at komme uden om Hotel Hilton i St.Julian. Vi har besøgt hotellet hvert år siden 2007, og både kvalitet og service har holdt et højt niveau hver gang. Nu hvor vores to børn er blevet voksne, er områdets natteliv blevet meget populær, men ellers har adgang til lækker pool, havet og de mange gode restauranter inden for få hundrede meter, været det mest værdsatte i omgivelserne.

Dato for ophold: juli 2017
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Hilton Hotels & Resorts
Tak, HenrikG126
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Svar fra ledelsen:Svarede d. 29. juli 2017
Google Oversæt

Dear Henrik G,

Thank you very much for staying at the Hilton Malta once again and taking a moment to share feedback on your stay with us.

I am delighted to see that overall you thoroughly enjoyed your stay and that you had a wonderful overall experience in our hotel.

We are pleased to hear that you were very satisfied by our hotel. Our team takes great pride in your feedback and all your comments.

Thank you for recommending us so highly and looking forward to welcome you back again soon! Until then, on the behalf of everyone at Hilton Malta, I wish you all the best.

Yours sincerely,

Robert Vella
Duty Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser