Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
205 $
193 $
Expedia.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Pool
259 $
229 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
228 $
217 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Pool
269 $
206 $
Expedia.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Pool
437 $
266 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis parkering
  • Pool
210 $
185 $
Priceline
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Pool
Besparelsesbesked! 17 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 17 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 223 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

Argento Hotel(St. Julian's)
210 $
177 $
Priceline
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Pool
171 $
163 $
Hotels.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Hostel Malti(St. Julian's)(Meget for pengene!)
112 $
93 $
Hotels.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
Anmeldelser (5.315)
Filtrer anmeldelser
5.315 resultater
Medlemsvurdering
3.623
1.214
324
91
63
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
3.623
1.214
324
91
63
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
4-9 af 5.315 anmeldelser
Anmeldt for 23. juli 2017

Lækkert hotel med en række pools, der var god både for børn og voksne. Lokationen er meget god, da der er en række gode restaurant i kort gå afstand. Transport mulighederne til Sliema og Valetta er også gode. Gode muligheder for at gå i byen, specielt hvis man har voksne børn. Meget lækker og variereret morgenmad, hvor specielt pain au chocolat var gode.

  • Overnattede: juli 2017, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Hilton Hotels & Resorts
Tak, Lykke F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Marika_121, Duty Manager hos Hilton Malta, svarede på denne anmeldelseSvarede 24. juli 2017
Google Oversæt

Dear Lykke F,

Thank you very much for staying at the Hilton Malta and taking a moment to share feedback on your stay with us.
I am delighted to see you thoroughly enjoyed your stay and that you had a wonderful overall experience in our hotel!
We look forward to welcoming you back to our hotel in the not too distant future. Until then, on the behalf of everyone at Hilton Malta, I wish you all the best!

Kind Regards,
Marika C Smith

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 19. juli 2017 fra mobile enheder

Fantastisk sted. Dejlige værelser, søde ansatte, helt skøn morgenmad og fantastisk poolområde.
God til teenagebørn. Ingen god strand men poolsene gode og masser af plads til alle. Området uden for hotellet ikke så spændende, men man har alt på hotellet.

Overnattede: juli 2017
Tak, Louise H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Marika_121, Duty Manager hos Hilton Malta, svarede på denne anmeldelseSvarede 20. juli 2017
Google Oversæt

Dear louisehaekkerup,

Thank you very much for staying at the Hilton Malta and taking a moment to share feedback on your stay with us.
I am delighted to see you thoroughly enjoyed your stay and that you had a wonderful overall experience in our hotel!
We look forward to welcoming you back to our hotel in the not too distant future. Until then, on the behalf of everyone at Hilton Malta, I wish you all the best!
Kind Regards,
Marika C Smith

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 29. november 2016 fra mobile enheder

Jeg fejrede min fødselsdag med en veninde på Hilton Malta. Aftenen før havde vi arrangeret en privat tur til Gozo med hotellets Concierge, Mario. Det endte med at være Mario selv, der tog os på turen, og det var helt fantastisk. Han viste os alle seværdigheder på øen og kunne fortælle en masse interessante facts. Han sørgede ligeledes for at vi fik bord på hans yndlingsrestaurant (som var fantastisk) om aftenen. Da vi kom tilbage til hotellet efter Gozo turen, var der placeret balloner og kage på værelset.

Udsigten over pool og hav fra hotellets bar er skøn, og morgenmadsbuffeten er rigtig god (vi fik rabat da vi bestilte morgenbuffet ved check in).

Alt i alt havde vi et helt fantastisk ophold. Det eneste minus var, at der ikke var sol ved poolen om eftermiddagen (men vi var der også sent på sæsonen).

Overnattede: november 2016, rejste med venner
Tak, Vibe F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
achraf_kamel, Duty Manager hos Hilton Malta, svarede på denne anmeldelseSvarede 30. november 2016
Google Oversæt

Dear Vibe F,

Thank you so much for taking time to write a review about your stay at the Hilton Malta.
What a great review of your stay experience with us. I am excited to hear you had a superb treatment at the hotel for your birthday occasion and you enjoyed breakfast too!
Please be assured that your nice comment will be passed to Mario. I fully agree with your comment that he does a fantastic job.
The team takes great pride in your feedback and values your all your comments. We will look forward to welcome you back to our hotel again.

Kind Regards,

Achraf Kamel

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 24. oktober 2016

Personalet var super søde og poolområdet fantastisk. Husk at spørge efter caffe latte ved morgenmaden. Smager himmelsk. Priserne for mad og drikke ved poolen ligger i den høje ende men servicen er i top.

  • Overnattede: oktober 2016, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Hilton Hotels & Resorts
1  Tak, 734christinar
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
achraf_kamel, Duty Manager hos Hilton Malta, svarede på denne anmeldelseSvarede 25. oktober 2016
Google Oversæt

Dear 734Christinar,

Thank you very much for staying at the Hilton Malta and taking a moment to share you feedback on your stay with us.

We are pleased to hear you found our staff very friendly and our pools great. Our team takes great pride in your feedback and all your comments.

Thank you for recommending us so highly and hope that you have the opportunity to come and stay with us again soon. Until then, on the behalf of everyone at Hilton
Malta, I wish you all the best!

Kind Regards,
Achraf kamel

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 21. oktober 2016 fra mobile enheder

Vi er en familie på 6 voksne og 2 børn som virkelig har nydt Hiltons faciliteter. Her tænkes på dejlig, stor poolområde, spa, fitness, sauna, bordtennis, skønne restauranter, barer og flot udsigt ud over havet og marinaen. Værelserne er flotte, rummelig og skønt badeværelse. Morgenmad på hotel er udemærket, ca 20€ pr dag pr person. Man kan dog købe lækker morgenmad i supermarkedet lige ved siden af hotellet og spise på egen terresse, det foretræk vi. Vi kommer gerne igen, vælger nok udsigt til marinaen næste gang. Hotellet er generelt af høj kvalitet og venligt personale.
Beliggenhed er god, lokale restauranter overalt og små butikker og lige ud til havet. Kan anbefales til alle typer ferier.
TIP: super restaurant lige i nærheden er Barracuda som ligger lige ud til havet. Mange kendisser fra hele verden har været der af god grund.

Overnattede: oktober 2016, rejste med familie
Tak, Kent V
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
achraf_kamel, Duty Manager hos Hilton Malta, svarede på denne anmeldelseSvarede 22. oktober 2016
Google Oversæt

Dear Kent V,

Thank you very much for staying at the Hilton Malta and taking a moment to share feedback on your stay with us.

I am delighted to hear you thoroughly enjoyed your stay and that you found our faculties excellent and our staff friendly. Our team takes great pride in your feedback and all your comments.

We look forward to welcoming you back to our hotel in the not too distant future.
Until then, on the behalf of everyone at Hilton Malta, I wish you all the best!

Kind Regards,
Achraf Kamel

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser