Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“FANTASTISK”
Anmeldelse af No 14 Vinbar

No 14 Vinbar
nr. 18 af 164 Restauranter i Vejle
Prisklasse: 7 $ - 78 $
Køkkener: Spansk
Restaurantoplysninger
Anmeldt 7. juli 2016 fra mobile enheder

Både stemningen, vinen og jeres tapas er helt fantastisk.
Smilende personale også.
Helt klart vores yndlingsted i Vejle!

Dato for besøg: marts 2016
Tak, Calina C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (124)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

74-78 af 124 anmeldelser

Anmeldt 22. juni 2016

Fik en sommerfrokost i den hyggelige gård. To, højtbelagte stykker rugbrød med hjemmelavede lækkerier, bla. smørstegt rødspættefilet. Rimelige priser. Kan anbefales.

Dato for besøg: juni 2016
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, ChrTF
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juni 2016

Nyd din drink/kolde øl/glas vin i perfekte omgivelser. Hyggeligt gårdmiljø med brosten og er du heldig er der live musik i weekenden.

Dato for besøg: juni 2016
    • Værdi
    • Service
Tak, DortheVejle
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juni 2016

Min familie og jeg var inde og spise tapas på No14 Vinbar, inden vi skulle en tur i biografen ..
Vi valgte ''Dagens tapas'', som bestod af en masse blandet og lækkert tapas, her var alt fra spændende salami med fennikel, forskellige oste til paté med andelever og hvid sherry, samt lidt grønt til.
Vi havde en god oplevelse og et rigtigt hyggeligt besøg.

Dato for besøg: april 2016
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, badmann15
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. maj 2016

Kommer tit på vinbaren for hygge med vin og drinks. Nu skulle maden prøves. Fy skamme os! Det skulle vi have gjort for længe siden.
Fantastisk smagsoplevelse og et fint prisniveau. Meget kompetente og opmærksomme tjenere, som ligeledes er gode til at spotte en vinoplevelse, efter vi har fortalt om vores smag og ønsker.

Dato for besøg: april 2016
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, majbrittm2016
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på No 14 Vinbar, kiggede også på

Vejle, Sydjylland
Vejle, Sydjylland
 
Vejle, Sydjylland
 

Har du været i No 14 Vinbar? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering