Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fin kaffebar.”
Anmeldelse af Kaffe Baren

Kaffe Baren
nr. 1 af 7 Kaffe og te i Vejle
Prisklasse: 2 $ - 9 $
Køkkener: Dansk, Café
Spisemuligheder: Udendørsservering, Takeaway
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Udendørsservering, Takeaway
Anmeldt 6. juli 2016

Kommer ofte på Kaffebaren. God atmosfære, meget venlig og serviceminded personale. Altid god stemning. Kan stærkt anbefales til et lille kaffestop.

Dato for besøg: maj 2016
    • Værdi
    • Service
1  Tak, HBJensen68
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (138)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

54-58 af 138 anmeldelser

Anmeldt 1. juli 2016 fra mobile enheder

God kaffe. God service. God atmosfære. Jeg kan helt klart anbefale Kaffebaren hvis der er brug for en lille pause i hverdagen. Cortado i særklasse.

Dato for besøg: juli 2016
Tak, Morten H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juni 2016

Hyggelig og stemningsfyldt. Der bliver kræset om råvarerne og servicen er på en dejlig og afslappende måde. En oplevelse værd.

Dato for besøg: juni 2016
Tak, Christina F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juni 2016 fra mobile enheder

Virkelig rart sted, hvor stemningen og kaffen altid er udsøgt. Det eneste minus er, at det næsten ikke er til at tale sammen i det bageste rum fordi akustikken er helt gal.

Dato for besøg: april 2016
Tak, BenteBech
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juni 2016 fra mobile enheder

Deres iskaffe er formidabel og personalet er altid søde til at komme ud med kaffen, når man har sin baby med :) Kan kun anbefales!

Dato for besøg: juni 2016
Tak, Anna Sofie L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Kaffe Baren, kiggede også på

 
Vejle, Sydjylland
Vejle, Sydjylland
 

Har du været i Kaffe Baren? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering