Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God oplevelse”
Anmeldelse af Daccapo

Daccapo
nr. 18 af 161 Restauranter i Vejle
Udmærkelsescertifikatet
Køkkener: Italiensk
Spisemuligheder: Efter lukketid, Levering, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Levering, Reservationer
Anmeldt 19. marts 2018

Min kæreste og jeg skulle spise lidt lækkert inden tur i musikteatret. Det blev til en god oplevelse hos Daccapo. Nem at bestille bord online og blev pænt modtaget i restauranten. Vi fik hhv en pastaret og en pizza og vi delte maden half-half. Det var velsmagende og lækkert.

Dato for besøg: marts 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Sanne1234
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (105)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

4-8 af 105 anmeldelser

Anmeldt 3. marts 2018 fra mobile enheder

Dejlig sprød italiensk pizza med fyld af kvalitetsråvarer - bedste i Vejle - god betjening kommer gerne igen også take away

Dato for besøg: februar 2018
Tak, Chris A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. februar 2018

og super mad, alt absolut godkendt, god og smagsfuld mad, med en super stemning fra værtsparret, herligt sted og vi har også fået "ud af huset" både som enkelt retter og itl fest, hver gang er alt leveret som aftalt.!

Dato for besøg: oktober 2017
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Soegaard_Senior
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2017

Her fås flere af de italienske retter vi alle kender og nogle med et twist. Dejlig med i godt lokale.

Dato for besøg: november 2017
Tak, DortheVejle
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. oktober 2017 fra mobile enheder

God og søde betjening og rigtig smagfuldt italiensk mad. Hyggelig atmosfære og stemning. Centralt beliggende.

Dato for besøg: oktober 2017
Tak, Kasper L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Daccapo, kiggede også på

 
Vejle, Sydjylland
 

Har du været i Daccapo? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering