Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Stjerneskud var virkelig god, men..”
Anmeldelse af Restaurant Remouladen

Restaurant Remouladen
nr. 12 af 156 Restauranter i Vejle
Prisklasse: 20 $ - 87 $
Køkkener: Dansk
Spisemuligheder: Efter lukketid, Morgenmad, Frokost, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Morgenmad, Frokost, Reservationer
Anmeldt 20. september 2020 fra mobile enheder

Stjerneskud var virkelig god, men der var plads til forbedring i betjeningskvalitet/ indlevelsen. Derudover, omtaler man ikke kunder efter de er gået som andre kunder kan høre det.

Dato for besøg: september 2020
Tak, izacron
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (468)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

7-11 af 468 anmeldelser

Anmeldt 31. juli 2020 fra mobile enheder

Et step op fra den normale “marina frokost”. Lækker, mad, fint udvalg på menuen, professionel betjening og flot indretning og udsigt.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, oleaarenstrup
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Jeg fik et stykke smørrebrød med æg og rejer og et stjerneskud, frokost på en time tid. Smørebrødet var vældig godt, selvom en pris ( a la carte ) på 90 kroner , synes lige i overkanten. Stjerneskuddet var en skuffelse. En friturestegt spætte havde jeg ikke forventet her. Smørstegt er efter min mening det eneste rigtige. Måske skulle man kunne vælge, ligesom når man kan bestemme hvordan en steak skal steges ? Min gæst fik bl.a. en lagret ostemad. Den var ifølge ham ikke særlig meget lagret! Udsigten er blevet meget fremhævet. Man skal vist være meget interesseret i sejlskibe for at synes godt om den. Betjeningen var OK. Priserne på vin synes rimelige.

Dato for besøg: juli 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Poul R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Har været der før - og fik igen en positiv oplevelse. Eneste anke er, at vi til en frokost nåede at blive betjent af fire tjenere. Det er ikke godt nok for gæsteoplevelsen, slet ikke når betjeningen virker mindre “på” end sidste gang. Der var mange udegæster, så gav travlhed, men derfor må der godt være et smil (og én tjener pr. bord!).

Dato for besøg: juli 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, DK2h
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 fra mobile enheder

Spiste frokost her på en sommerdag i juli. Sad på terrassen og nød udsigten over lystbådehavnen og fjorden. Vi fik hhv. salat m. røget kylling og smørrebrød m. fiskefilet/rejer og roastbeef. Det var super lækkert og veltillavet med hjemmelavede ingredienser. Mad, udsigt og betjening absolut til 5 stjerner. Vi kommer igen næste gang vi er i byen.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, j_rne
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Restaurant Remouladen, kiggede også på

Vejle, Sydjylland
Vejle, Sydjylland
 
Vejle, Sydjylland
 

Har du været i Restaurant Remouladen? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering