Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Booking.com
91 US$
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 10.07.22
Expedia.com
93 US$
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 10.07.22
Book nu, betal under opholdet
FindHotel
77 US$
Se tilbud
Hotels.com93 US$
Priceline97 US$
Traveluro99 US$
Vis 14 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (85)
Filtrer anmeldelser
85 resultater
Medlemsvurdering
17
25
28
9
6
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
17
25
28
9
6
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
4-9 af 85 anmeldelser
Anmeldt d. 20. august 2021

Det er altid en fornøjelse at bruge cabin i Vejle, altid søde og flinke personale.

Bonus er, vejle har den bedste udsigt, min kæreste og jeg er lige kommet hjem, nød denne skønne udsigt.

Tak for en rigtig skøn oplevelse

Dato for ophold: august 2021
Rejsetype: Rejste som par
Tak, jettes_rupt2021
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 5. februar 2021

Vi har modtaget exceptionel god behandling det sidste døgn. Vi er blevet taget SÅ godt imod, og personalet har stået på hovedet for at give os så god en oplevelse som overhovedet muligt.
Selve hotellet overgår vores forventninger. Placering i byen kunne absolut ikke være bedre. Vores største anbefalinger og stor ros til personalet.

Dato for ophold: februar 2021
Rejsetype: Rejste som par
Tak, S3568QGjuliec
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 23. august 2020 fra mobile enheder

Vi havde booked et captain værelse på cabinn i Vejle. Hotellet er meget centralt beliggende i Vejle C, med kort afstandt til lystbådehavn og livlig gågade.

Værelse og badeværelse var rene og af en fin størrelse. Vi havde valgt morgenmad. Morgenbuffet var enkelt og fin.

Dato for ophold: august 2020
1  Tak, carlchristiang2016
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 16. juli 2020 fra mobile enheder

Værelset var fint, men ingen håndsæbe og på grund af Corona er der kun rengøring hver fjerde dag (???). Lagen for lille til sengen. Hotellet var fyldt, da vi var der, og receptionisten fortalte os - helt uden beklagelse - at der ikke var plads til flere til morgenmad. Samme tone brugte han, da damen foran i køen spurgte hvad hun skulle gøre, når hun havde betalt for parkering, men der ikke var nogle pladser. Hun måtte bare vente og se om der kom en var svaret.
Men placeringen er god - tæt på centrum og stationen.

Dato for ophold: juli 2020
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Ruppin16
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 6. juli 2020

Dobbeltværelse på 1. sal med udsigt ind i en grå mur. Parkering koster 80 kroner pr. døgn. Kedelig morgenmad med lille udvalg. Rent og stort værelse. God/central beliggenhed. Lidt nedslidt nogle steder.

Dato for ophold: juli 2020
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, 350matildev
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser