Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Booking.com
91 US$
Se tilbud
Expedia.com
96 US$
Se tilbud
Trip.com
81 US$
Se tilbud
Hotels.com96 US$
Priceline96 US$
Travelocity96 US$
Vis 13 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (87)
Filtrer anmeldelser
87 resultater
Medlemsvurdering
17
25
28
9
8
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
17
25
28
9
8
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
9-14 af 87 anmeldelser
Anmeldt d. 6. juli 2020

Dobbeltværelse på 1. sal med udsigt ind i en grå mur. Parkering koster 80 kroner pr. døgn. Kedelig morgenmad med lille udvalg. Rent og stort værelse. God/central beliggenhed. Lidt nedslidt nogle steder.

Dato for ophold: juli 2020
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, 350matildev
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 23. november 2019

Jeg havde værelse 201 som var nabo til elevatoren. Det larmede meget - hele natten . . .
At kalde morgenmaden for en buffet er måske lidt af en tilsnigelse.
Det skal dog nævnes at der var rent og pænt

Dato for ophold: november 2019
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Oberst_Hackel
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 26. august 2019 fra mobile enheder

Havde en enkelt overnatning på 11 sal. Imponerende udsigt. Der var ikke aircondition så værelset var varmt. Værelset var ok i forhold til mine forventninger, prisen taget i betragtning. Fik fin velkomst i receptionen. Der er mulighed for parkering bag ved hotellet til 80 kr pr nat. Det er generet rent og pænt og var tilfreds med mit ophold.

Dato for ophold: august 2019
Rejsetype: Rejste alene
1  Tak, 651kentv
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 16. maj 2019

I forhold til andre Cabinn-værelser er der i Vejle tale om overraskende store rum, med fine badeværelser. Bygningen fremstår lidt nedslidt. Værelser på op til 10. Etage, hvilket giver lys og god udsigt. Værelserne bliver nemt ulideligt varme. Personalet venligt, men morgenmaden (der kan erhverves for 90 kroner (!) - er virkelig tarvelig og ikke pengene værd. Parkeringsplads kan tilkøbes. Central beliggenhed i Vejle downtown.

Dato for ophold: maj 2019
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, jbing2013
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 13. april 2019

Normalt bor vi ikke på Cabinn, men efter dårlig erfaring på Torvehallerne i Vejle prøvede vi dette denne gang. Det er det gamle Hotel Australia der nu er overtaget af Cabinn, så værelserne er ikke alle meget små. Vi boede på værelse 206 som var super fint, god størrelse, godt indrettet og rent.
Personalet var usædvanligt venligt. Morgenbuffeten god. Kan kun anbefales.
MEN pas på Parkeringespladsen. Hotellet har en billet til 80 kr. Husk at stille P-skiven inden du går efter billetten - det kan koste 600 kr at glemme det, vi faldt i fælden.

Værelsestip: Room nr 206
Dato for ophold: april 2019
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Sted
    • Værelser
    • Service
1  Tak, GPOKJ
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Se flere anmeldelser