Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
122 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Morgenmad inkluderet
182 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Bredal Kro(Vejle)(Meget for pengene!)
106 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
134 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
150 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Restaurant
Bredehus Hotel(Bredsten)
121 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
99 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Morgenmad inkluderet
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
Camping Jelling(Jelling)(Meget for pengene!)
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Anmeldelser (50)
Filtrer anmeldelser
50 resultater
Medlemsvurdering
10
18
18
1
3
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
10
18
18
1
3
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
7-12 af 50 anmeldelser
Anmeldt for 10. oktober 2017 fra mobile enheder

Godt overnatningshotel, pris og kvalitet i fin balance.
Super god betjening, rengøring er i bedste klasse. Morgenmaden er frisk kaffen dog lidt tynd.
Cabinn dækker fint behovet for overnatning på forretningsrejse.

Overnattede: oktober 2017, rejste i forbindelse med forretninger
2  Tak, Keld H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Kim D, Direktør hos Cabinn, Vejle, svarede på denne anmeldelseSvarede 28. november 2017

Hej Keld

Tak for din feedback - jeg håber du overlevede, at kaffen oplevedes lidt tynd.


Jeg glæder mig til at byde dig velkommen næste gang.

med venlig hilsen

Kim Degn
Hotelchef

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 13. september 2017

Cabin ligger centralt I vejle med mange værelser. Fisk et superior derbvar meget lille og havde et fläkket lukumsbræt.... Ellers God service og billigt. Betalte ca 550 for en overnatning uden morgenmad.

  • Overnattede: september 2017, rejste alene
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, Geir B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 5. september 2017 fra mobile enheder

Fik et værelse der var meget meget lækkert og stort med massere af plads. Skønne dyner og puder samt en dejlig behagelig seng. Beliggenheden er helt i top, lige midt i centrum!! Morgenmaden kunne dog godt tåle en lille opgradering. Men alt i alt et dejligt ophold og vi kommer gerne igen

Overnattede: september 2017
Tak, Anja A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 2. september 2017 fra mobile enheder

Boede på 11 sal. Fantastisk udsigt. Basic værelse. God Wifi, godt bord til arbejde. Fin seng. Bad. Parkering. Morgenmad. Perfekt til prisen og så midt i Vejle. Parkering koster 80,- morgenmad koster 75,- og er basic. Der er meget rent og flinkt personale. Lille bar ved reception, kaffe, øl, slik.

Overnattede: september 2017, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, suzukigsx140065
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Kim D, Direktør hos Cabinn, Vejle, svarede på denne anmeldelseSvarede 28. november 2017

Hej Suzukigsx140065


Tak for din feedback, som samtidig er en fin beskrivelse af, hvordan vores koncept er skruet sammen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen næste gang turen går til Vejle!

med venlig hilsen

Kim Degn
Hotelchef

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 29. juli 2017 fra mobile enheder

Fint, nyt hotel med central beliggenhed.
Rent værelse med god udsigt over byen.
Cabinn-konceptet er gennemført, men i mere moderne og tidsløse farver. God plads til arbejde, og stabilt wifi. Kan anbefales.

Overnattede: marts 2017, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Soren J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Kim D, Direktør hos Cabinn, Vejle, svarede på denne anmeldelseSvarede 28. november 2017

Kære Søren


Tak for din feedback.

Vi glæder os til dit næste besøg!

med venlig hilsen

Kim Degn
Hotelchef

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser