Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kedeligt og tørt :( ”
Anmeldelse af Grillen Burgerbar Vejle

Grillen Burgerbar Vejle
Reservér bord
2
ons. 23/9
20:00
nr. 96 af 152 Restauranter i Vejle
Prisklasse: 1 $ - 17 $
Restaurantoplysninger
Anmeldt 26. januar 2020 fra mobile enheder

Desværre en kedelig burger til prisen.
Et plus er dog, at det er et reelt stykke kylling filet man får (og ikke et stykke sammenpresset “nugget-kød”), men det er svøbt i en alt for tyk, tør og smagløs panering. Kun 3 skriver agurk og et par salatblade foruden dressing. Måtte salte burgeren der absolut ikke havde noget smag i sig. Bollen var ristet på indersiden, men var kold og tør i det, som om den ikke havde været gennemvarmet.
Almindelige pommes til.
Måske en enkeltstående uheldig oplevelse, men det er ikke et sted vi vælger at spise igen desværre.

Dato for besøg: januar 2020
Tak, liner453
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
FannyB1076, Markedsføring hos Grillen Burgerbar Vejle, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. februar 2020

Hej Line R,
Tak for din feedback. Først og fremmest vil jeg beklager din oplevelse med vores mad. Det er ikke den standard, vi ønsker at levere ift. den kolde bolle og den smagløse kylling. Jeg vil derfor bede dig om at sende mail via vores kontakt formular https://grillenburgerbar.dk/kontaktos/.

De bedste hilsner Grillen Burger

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (7)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

2-6 af 7 anmeldelser

Anmeldt 18. april 2019 fra mobile enheder

Lækker burger, helt enkelt velsmagende. Mums fritter og dyppelse. Imødekommende og venlig betjening. Lokalet var hyggeligt og god akustik, ingen skamlen af møbler, musik behagelig i baggrunden.

Dato for besøg: april 2019
Tak, Lone5474
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
FannyB1076, Gæsteansvarlig hos Grillen Burgerbar Vejle, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 23. april 2019

Hej Lone,
Tusind tak for din gode feedback. Dejligt at høre I havde en god oplevelse i vores restaurant.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 31. december 2018 fra mobile enheder

Vi skulle spise en hurtig middag i Vejle og da vi kender Geillen fra København hvor vi kommer fra, ja så var valget for sønnen let.

Vi var noget skuffet, da burgerne størrelsesmæssigt slet ikke svarer til dem vi plejer at få.

Betjeningen var OK og toilettet var rent.

Dato for besøg: december 2018
1  Tak, MilleD9
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
FannyB1076, Gæsteansvarlig hos Grillen Burgerbar Vejle, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. januar 2019

Hej Mille

Tak fordi du skriver til os, sådan vi kan rette op på det. Jeg vil vende burgerstørrelsen med ledelsen, sådan de kan undersøge sagen nærmere. Dog er vi glade for, at betjeningen var fin og at der var rent.

Mvh. Grillen Burgerbar

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 12. september 2018

Rigtig søde tjenere. Vi bestilte burgere med pomfritter. Rigtig gode burger og store portioner pomfritter.

Dato for besøg: august 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, 993carinah
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
FannyB1076, Gæsteansvarlig hos Grillen Burgerbar Vejle, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 17. september 2018

Hej Carina. Det er vi da glade for at høre!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 6. september 2018

Fik en cheeseburger og chili Jalapeno Poppers, og det var faktisk kun Jalapeno'en som havde smag. Fornemmelsen af total mangel på krydderi af nogen art var slående .. det var som om smagen udeblev, og det er ellers sjældent at det sker med en burger.
Servicen var god nok, men maden afskærer mig fra at udsætte mig for den oplevelse en gang mere, så det blev første, eneste og sidste gang jeg besøgte Grillen Burgerbar.

Dato for besøg: september 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, Per_O-Dk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
FannyB1076, Gæsteansvarlig hos Grillen Burgerbar Vejle, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 17. september 2018

Hej Per. Det er vi da kede af at høre - det er ikke den oplevelse kunderne normalt har - så det vil vi gå videre med til ledelsen, så der kan blive rettet op på det!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Grillen Burgerbar Vejle, kiggede også på

 

Har du været i Grillen Burgerbar Vejle? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering