Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (519)
Filtrer anmeldelser
519 resultater
Medlemsvurdering
137
218
102
49
13
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
137
218
102
49
13
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
7-12 af 519 anmeldelser
Anmeldt d. 21. januar 2020

God beliggenhed, hvor man nemt kommer ned i gågaden. God service, meget trist morgenmad med tørre rundstykker, grønne umodne bananer og ingen bacon grundet klima hensyn. Værelset var fint og levede op til forventningerne.

Dato for ophold: januar 2020
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med ScandicHotels.com
Tak, Benedikte S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 19. januar 2020

Boede her en nat. Vi fik værelse 500 (måske var det 505) det kan anbefales, det var penthouse med flot udsigt og stort værelse.
Morgenmad var rigtig god, service på hotellet i top. Placering er også god, tæt på det hele.

Dato for ophold: januar 2020
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, mesl27
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 18. januar 2020

Vi var glade for et stort og velindrettet værelse. Morgenmaden var flot.

Men aftensmaden og servicen i både restaurant og reception var en hel del under middel.
Der var maget lange ventetider om aftenen i restauranten.

Prisniveauet var generelt højere end forventet.

Dato for ophold: januar 2020
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med ScandicHotels.com
Tak, Jørn R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 30. december 2019

Når man gerne vil være sammen alle som en i familien, så går vi aldrig fejl af Scandic.
At de oveni købet kan håndtere min uvorne schæfertæve er et kæmpe plus.
Morgenmaden var god, personalet super venligt og beliggenheden det bedste som lige i smørhullet ift seværdigheder og museer.

Dato for ophold: december 2019
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
Tak, Companion52504
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 27. december 2019

Ligger helt perfekt i centrum af Vejle.
Rengøringen på badeværelset må gerne være lidt grundigere.
Opredningssengen til vores søn var temmelig ubehagelig at ligge i.
Men det er småting. Hotellet er dejligt. Personalet er flink og imødekommende. Morgenmaden og spisesalen er meget bedre end for 3 år siden.
Vi kommer gerne igen.

Dato for ophold: december 2019
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med ScandicHotels.com
Tak, hellehansen2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser