Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Scandic Jacob Gade
Hoteller i nærheden
117 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
140 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Besparelsesbesked! 18 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 18 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 170 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

114 $
110 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Morgenmad inkluderet
156 $
137 $
Expedia.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Bredehus Hotel(Bredsten)
124 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
102 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Morgenmad inkluderet
Vandel Kro(Vandel)
164 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Restaurant
Munkebjerg Bed & Breakfast(Børkop)(Meget for pengene!)
86 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
86 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
Farup So Camping & Cottages(Jelling)(Meget for pengene!)
88 $
Booking.com
Vis tilbud
Anmeldelser (362)
Filtrer anmeldelser
362 resultater
Medlemsvurdering
90
161
67
34
10
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
90
161
67
34
10
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
58-63 af 362 anmeldelser
Anmeldt for 1. november 2016 fra mobile enheder

Fint og afslappet hotel som har det fornødne. God morgenmadsbuffet til prisen. Hotellet ligger centralt i Vejle i god gangafstand til alt. Rigtig sødt og serviceminded personale.
Øvrigt: Gode løberuter i det nærliggende område.

Overnattede: november 2016, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Line N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 25. september 2016

Fantastisk værelse og central beliggenhed. Alt er i gåafstand til centrum. Dog en smule ærgerligt at parkering er så dyr. Kom til at betale 184kr for parkering. Ville være dejligt med en gæstebillet fra hotellet. Sødt personale og dejlig betjening i baren.

  • Overnattede: september 2016, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Fruenihuset
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 13. september 2016

Værelser og senge er ok, men det er ikke et hotel der har en atmosfære, og hvor man har lyst til at sidde og hygge sig.
Morgenmaden er gennemsnitlig, dog kan de heller ikke på Scandic i Vejle koge et blødkogt æg. De er hårdkogte i den ene ende, og flydende i den anden ende

  • Overnattede: september 2016, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med ScandicHotels.com
Tak, Poul L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 6. september 2016 fra mobile enheder

Scandic i vejle er altid et besøg værd! Personalet er venligt, deres restaurant er bestemt i den gode ende..
Morgenmaden er altid fyldt op, selvom man kommer i den sidste del af det.
Kan bestemt anbefale værelse 528 hvor udsigten er super.

Overnattede: september 2016, rejste med venner
Tak, Koncertfabrikken
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 28. august 2016

Dejligt hotel med meget serviceorienteret personale. Store værelser og super rengøring. Morgenmaden er super god med et dejligt stort udvalg. Motionsrummet lidt lille men absolut bedre end ingenting. ;-)

  • Overnattede: august 2016, rejste i forbindelse med forretninger
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Frank P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Niels P, General Manager hos Scandic Jacob Gade, svarede på denne anmeldelseSvarede 30. august 2016

Hej Frank

Tak for din fine tilbagemelding i forbindelse med dit ophold her på hotellet. Godt at vores produkt, service, morgenmad osv har været som forventet.
Jeg ser frem til at kunne byde dig velkommen tilbage.


Med venlig hilsen

Niels Pallesen
Hoteldirektør

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser