Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors websted eventuelt ikke korrekt.
Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vil du have de laveste hotelpriser? Du er kommet til det rette sted. Vi tjekker mere end 200 websteder for dig.

“Servicen er i topklasse!” 4 ud af 5 bobler
Anmeldelse af Scandic Jacob Gade

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsteder
og 2 websteder mere!
Scandic Jacob Gade
Vurderet som nr. 4 ud af 14 hoteller i Vejle
Grevinge, Danmark
1 anmeldelse
“Servicen er i topklasse!”
4 ud af 5 bobler Anmeldt 22 november 2016

Det er et dejligt hotel, jeg har besøgt det 4-5 gange. Servicen er så utrolig, at man kniber sig i armen, jeg havde mit barnebarn med, Den måde Scandic modtager børn på er utrolig rørende, det fåes ikke bedre. Men der er en udfordring ved dette hotel, det er handicappladser, jeg skal bruge en handicapplads pga. stor bil med siderampe, det haves skam, men det er IKKE mennesker der bor på Scandic eller for den sags skyld ej heller personer der har handicapskilt der holder på disse 2 pladser.. Hvis ikke dette løses inden næste år i November er det sidste gang jeg overnatter på det hotel, det er ærgerligt for beliggenheden er i top.

  • Overnattede Oktober 2016, rejste på forretning
    • 3 ud af 5 bobler
      Søvnkvalitet
    • 4 ud af 5 bobler
      Værelser
    • 5 ud af 5 bobler
      Service
Nyttigt?
Tak, scandicfan2016
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse

235 anmeldelser fra rejsende

Medlemsvurdering
    54
    110
    45
    22
    4
Se anmeldelser for
79
26
11
98
Oversigt over vurderinger
  • Placering
  • Søvnkvalitet
    4 ud af 5 bobler
  • Værelser
    4 ud af 5 bobler
  • Service
    4 ud af 5 bobler
  • Værdi
  • Renlighed
    4 ud af 5 bobler
Tip fra rejsende hjælper dig med at vælge det rette værelse.   Værelsestip (4)
Dato | Vurdering
  • Dansk først
  • Engelsk først
  • Tysk først
  • Italiensk først
  • Først koreansk
  • Norsk først
  • Portugisisk først
  • Russisk først
  • Svensk først
  • Alle
  • Alle seneste danske
Dansk først
Bidrager på niveau
5 anmeldelser
4 anmeldelser af hoteller
3 ud af 5 bobler Anmeldt 1 november 2016 fra mobile enheder

Fint og afslappet hotel som har det fornødne. God morgenmadsbuffet til prisen. Hotellet ligger centralt i Vejle i god gangafstand til alt. Rigtig sødt og serviceminded personale.
Øvrigt: Gode løberuter i det nærliggende område.

Overnattede November 2016, rejste på forretning
Nyttigt?
Tak, Line N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Bidrager på niveau
22 anmeldelser
7 anmeldelser af hoteller
common_n_hotel_reviews_1bd8 6 nyttige stemmer
5 ud af 5 bobler Anmeldt 25 september 2016

Fantastisk værelse og central beliggenhed. Alt er i gåafstand til centrum. Dog en smule ærgerligt at parkering er så dyr. Kom til at betale 184kr for parkering. Ville være dejligt med en gæstebillet fra hotellet. Sødt personale og dejlig betjening i baren.

  • Overnattede September 2016, rejste som et par
    • 5 ud af 5 bobler
      Søvnkvalitet
    • 5 ud af 5 bobler
      Renlighed
    • 5 ud af 5 bobler
      Service
Nyttigt?
Tak, Fruenihuset
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Roskilde, Roskilde, Denmark
Bidrager på niveau
20 anmeldelser
8 anmeldelser af hoteller
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nyttige stemmer
3 ud af 5 bobler Anmeldt 13 september 2016

Værelser og senge er ok, men det er ikke et hotel der har en atmosfære, og hvor man har lyst til at sidde og hygge sig.
Morgenmaden er gennemsnitlig, dog kan de heller ikke på Scandic i Vejle koge et blødkogt æg. De er hårdkogte i den ene ende, og flydende i den anden ende

  • Overnattede September 2016, rejste på forretning
    • 2 ud af 5 bobler
      Værdi
    • 3 ud af 5 bobler
      Sted
    • 3 ud af 5 bobler
      Søvnkvalitet
    • 3 ud af 5 bobler
      Værelser
    • 3 ud af 5 bobler
      Renlighed
    • 3 ud af 5 bobler
      Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med ScandicHotels.com

Nyttigt?
Tak, Poul L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Horsens, Danmark
Bidrager på niveau
24 anmeldelser
11 anmeldelser af hoteller
common_n_hotel_reviews_1bd8 14 nyttige stemmer
5 ud af 5 bobler Anmeldt 6 september 2016 fra mobile enheder

Scandic i vejle er altid et besøg værd! Personalet er venligt, deres restaurant er bestemt i den gode ende..
Morgenmaden er altid fyldt op, selvom man kommer i den sidste del af det.
Kan bestemt anbefale værelse 528 hvor udsigten er super.

Overnattede September 2016, rejste med venner
Nyttigt?
Tak, Koncertfabrikken
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Vejle
0.4 km væk
BEST WESTERN Torvehallerne
5.8 km væk
Sinatur Hotel Haraldskær
0.9 km væk
Vejle Center Hotel
Vejle Center Hotel
Nr. 7 af 14 i Vejle
3.5 ud af 5 bobler 120 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0.1 km væk
BB-Hotel Vejle, Park Hotel
0.6 km væk
Cabinn, Vejle
Cabinn, Vejle
Nr. 13 af 14 i Vejle
3.5 ud af 5 bobler 19 anmeldelser
10.6 km væk
Comwell Kellers Park Vejle
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Scandic Jacob Gade? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Scandic Jacob Gade

Ejendom: Scandic Jacob Gade
Adresse: Flegborg 8, Vejle 7100, Danmark
Beliggenhed: Danmark > Jylland > Sydjylland > Vejle
Faciliteter:
Forretningscenter med internetadgang Restaurant Kørestolsadgang
Hotelstil:
Vurderet som nr. 4 ud af 14 hoteller i Vejle
Prisklasse (pr. overnatning): 781 kr.-1.591 kr.
Hotelklasse:4 stjerner — Scandic Jacob Gade 4*
Antal værelser: 129
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Expedia, Booking.com, Hotels.com og Priceline, så du med ro i sindet kan reservere på Scandic Jacob Gade. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering