“Plads til forbedring 🦞🦞🦞”
Anmeldelse af Cafe Rosenhuset

Cafe Rosenhuset
Køkkener: Café
Restaurantoplysninger
Anmeldt 26. januar 2025 fra mobile enheder

Meget hyggeligt sted med meget fin udsigt ud over vandet. Høflig betjening selv om tjeneren på dagen var lidt svære at fange med øjet og få hen til bordet.
Men venlig og god betjening og så kom kaffen samtidig med brunch. Tak for det ❗️

En efter min smag lidt for uoverskuelig liste over hvad man kunne vælge til brunch - 5 ting, hvor kaffe og juice kommer på toppen som ekstra køb.

Selve brunchen var udemærket men rammer på intet tidspunkt loftet. Prisen var på Nimb niveau men kvaliteten savnede en del denne søndag. Her er plads til forbedring. Det gælder i øvrigt også anretningerne. Det var til den lidt dovne side denne søndag. Det går ikke til den pris.

Heldigvis var selskabet godt og brunch var fin uden at være prangende. Når man bl.a. vælger retter udgør fx bacon en enkel ret ud af fem? Det er altså lidt sølle og måske også en anelse grådigt ift prisen.

God beliggenhed forpligter også på kvalitet på maden.

Dato for besøg: januar 2025
Tak, A-Anmelder
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 26. december 2024

2.juledags frokost blev en skuffelse. Burgeren var kold ved servering. Den stegte sild var meget kold. Fiskefileten var tør og også kold. Flæskestegen tør og kold. Foruden dårlig mad var rummet fyldt med larm fra 3 skrigende babyer.

Dato for besøg: december 2024
Tak, Gitte Dolberg O
Anmeldt 9. december 2024

4 venner til frokost. Spiste hver en “lille frokostanretning”
Dejlig mad, og alle blev mætte. Der var travlt, alle borde besatte vi sad ved vinduet og havde den fineste udsigt over Øresund.

Dato for besøg: december 2024
    • Stemning
    • Mad
Tak, Rejselysten0909
Anmeldt 16. oktober 2024

Rosenhuset har en god beliggenhed og en hyggelig atmosfære, men faciliteterne fremstår lidt slidte. Brunchudvalget er middelmådigt med klassiske småretter, men intet der skiller sig særligt ud. Desværre er prisen alt for høj i forhold til både madkvalitet og betjeningen.

Dato for besøg: oktober 2024
    • Stemning
    • Mad
Tak, MrBfromDenmark
Anmeldt 5. oktober 2024 fra mobile enheder

Drikkevarer kom EFTER maden var serveret! Vi måtte rykke for dem. Også bestik måtte vi bede om. Heldigvis var det ikke varmt mad, for vi sad i 10 minutter inden bestik kom. Det hele kom ligesom tilfældigt. Sagde til personalet da vi betalte, at det ville være en god ide altid at servere drikkevarer først og de virkede nærmest ligeglade . . Det kan gøres bedre!

Dato for besøg: oktober 2024
Tak, 295viviennem

Rejsende, der kiggede på Cafe Rosenhuset, kiggede også på

Rungsted, Hørsholm Kommune
Vedbæk, Hørsholm Kommune

Kokkedal, Fredensborg Kommune
Birkerød, Furesø

Har du været i Cafe Rosenhuset? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering