Det sku' vær' så godt og så' det faktisk skidt!
Et slidt hotel, som ikke er blevet vedligeholdt/moderniseret.
Værelse 216 boede vi på. Alt er malet gråt i gråt. Godt vi ikke har tendens til depression, ellers kunne vi sagtens have fået et tilbagefald. Dødkedeligt værelse!
En altan! Ja og nej! Der er en altan, som er så smal, at to mennesker ikke kan passere hinanden. Man kan ikke sidde ude på altanen. Den kunne lige så godt ikke være der.
Lys i værelset er under al kritik. Der er ikke lys, så man kan læse i sengen. Der er ikke lys ved lænestolen, så man kan læse der. Der er et minimalt skrivebord, med en meget svag lampe, hvor der kan sidde en person og læse… i kort tid. Stolen er ikke magelig nok til længere tid.
Når man skal i brusebad, skal man træde op i et badekar. Det er mindst 20-30 år siden man lavede sådan noget. Det dur ikke for ældre personer! Bruseren er en ringe håndbruser, som slet ikke kan bruges til et ordentligt brusebad.
De “fine” senge med elektrisk indstilling ikke er sat til. Man kan ikke indstille sengen… og hele natten skal man ligge og høre på noget dryp-dryp-dryp. Jeg ved ikke hvor det kommer fra, det har ikke regnet de sidste par dage. Det virker som kinesisk vandtortur. Heldigvis havde vi ørepropper med.
Alt i alt en meget dårlig oplevelse!
Ja, vi kunne have gjort opmærksom på det - det gjorde vi ikke, for der var alt for meget, som ikke var i orden.
Avoid at all costs!