Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sommer frokost”
Anmeldelse af Cafe Tvaergade

Cafe Tvaergade
nr. 58 af 109 Restauranter i Silkeborg
Prisklasse: 0 $ - 15 $
Køkkener: Spisested, Café
Spisemuligheder: Morgenmad, Frokost
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Morgenmad, Frokost
Anmeldt 13. august 2021 fra mobile enheder

Frokost bestod af pariser bøf ..lækre pommefrite ..bruschetta helt i top ..dog efterlyste jeg en mildere aioli da chili i den var så stærk jeg ikke kunne spise den …der var ingen hjælp at hente ved serveringspersonalet ( det var uheldigt at de havde travlt med at tale privat ved baren det meste af vores besøg ) d 13 august ca kl 14 .
Kvaliteteten af maden sætter vores stjerne højere end serveringen .

Dato for besøg: august 2021
Tak, 515benteb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (67)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

2-6 af 67 anmeldelser

Anmeldt 15. juli 2021

Udmærket, men dog gennemsnitlig frokost oplevelse. Prisen måske lidt i overkanten i forhold til kvaliteten. Deres smørrebrød udvalg er yderst beskeden og ikke deres spidskompetence, måske de bare burde holde sig fra den disciplin.

Dato for besøg: juli 2021
Tak, 29kjeldg
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. november 2020 fra mobile enheder

En skam jeg ikke kan give en ekstra stjerne, men den kommer her.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Virkelig hyggelig og lækker cafe mad til gode priser. Har spist der både til frokost og aften og de nye ejere gør det rigtig godt

Dato for besøg: november 2020
Tak, marianne591
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. november 2020

Café Tværgade er blevet fantastisk efter de har fået nye ejere her i november måned (2020). De dårlige anmeldelser der kom under tidligere ejer kommer ikke længere til sin ret. Alt er lavet om siden de nye kom til. God mad og skøn service. Kommer helt sikkert forbi igen

Dato for besøg: november 2020
Tak, J2757RNbente
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. november 2020

Hyggeligt lille sted. Rigtig god mad, men service kunne blive bedre. Rigtig god ide med guld/sølvkortet.

Dato for besøg: november 2020
Tak, Lars A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Cafe Tvaergade, kiggede også på

 
Silkeborg, Østjylland
 

Har du været i Cafe Tvaergade? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering