Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lækker brunch”
Anmeldelse af Cafe Tvaergade

Cafe Tvaergade
nr. 60 af 110 Restauranter i Silkeborg
Prisklasse: 0 $ - 15 $
Køkkener: Spisested, Café
Spisemuligheder: Morgenmad, Frokost
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Morgenmad, Frokost
Anmeldt 6. november 2018 fra mobile enheder

Vi fik begge en lækker brunch tallerken. Der var lidt af det hele og man blev dejlig mæt. Sød og høffelig betjening.
Vi kommer gerne igen.

Pladsen omkring borderne var lidt trang og franskbrødet til brunchen var lidt til den tørre side, derfor kun 4 stjerner.

Dato for besøg: november 2018
Tak, Anne-chalotte M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (51)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

2-6 af 51 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2018

Vi fandt to ledige pladser på cafeen og fik en hurtig betjening. Vores valg fra menuen var lidt tilfældig, men viste sig at være spændende. Et brædt med en række tapaslignende småretter: friske grøntsager, ost, humus, blå ost, let stegte cocktailpølser, forskellige brød mm. Rigelig mad for to personer. Dertil en lidt "flad" øl. Sød og venlig personlig service. Siddepladserne lidt trange, men alt ialt et godt besøg

Dato for besøg: juli 2018
Tak, Claus H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. februar 2018 fra mobile enheder

En super kold lørdag eftermiddag besøgte vi Cafe Tværgade ..fine hyggelige omgivelser og dejligt varmt på en kold dag ...vi fik en fin men lidt dyr tapas og en Cesare salat som ikke imponerede .. der til et glas rødvin ( Zinfandel ) som var lunken samt syrlig og mistanken kom om den var hengemt bag in box ? Dette var en øv oplevelse som ellers startede godt med de hyggelige lokaler.....

Dato for besøg: februar 2018
Tak, 515benteb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. januar 2018 fra mobile enheder

Et fint sted at spise. Jeg har spist der til frokost en enkelt gang.
I dag var jeg der med familien og til aftensmad.
Personalet er opmærksom og venlig.
Jeg ønskede deres rugbrøds sandwich med laks, hvor de skiftede det ud med tun, det var ikke et problem, og jeg fik den dejligste rugbrøds sandwich med tun, og min familie deres burger.
Et godt råd på vejen, fjern jeres vide blomster, heller friske eller ingen, en sådan vissen rose på bordet ser ikke godt ud. En anden ting kunne være at dæmpe lyset lidt, så det virker en anelse hyggeligere. Alt andet spiller. Tak for dejligt mad.

Dato for besøg: januar 2018
Tak, 495tinal
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. januar 2018 fra mobile enheder

På papiret så det godt ud men det som blev serveret mindede mere om en cheeseburger fra McDonald’s. Dvs blød bolle, kedelig salat i burgeren, og bøf som efterlader muligheder for forbedringer. Pris forskel ca 100 kr
Det som trækker op, var er tilhørende halve ovnstegte kartofler og aioli.

Kommer ikke igen.

Dato for besøg: januar 2018
Tak, V6852TCmichaels
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Cafe Tvaergade, kiggede også på

Silkeborg, Østjylland
Silkeborg, Østjylland
 
Silkeborg, Østjylland
 

Har du været i Cafe Tvaergade? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering