Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Laksesalat med overraskelser ”
Anmeldelse af Cafe Tvaergade

Cafe Tvaergade
nr. 60 af 110 Restauranter i Silkeborg
Prisklasse: 0 $ - 15 $
Køkkener: Spisested, Café
Spisemuligheder: Frokost, Morgenmad
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Frokost, Morgenmad
Anmeldt 9. september 2017 fra mobile enheder

Hyggelig cafe midt i den hyggelige Tværgade. Jeg fik en laksesalat og blev glædeligt overrasket. På en sprød bund af spidskål var der lækre ingredienser som varmrøget laks (rigeligt af den), syltede tomater, rugbrødschips og andre lækkerier. Billedet er lidt rystet men lækkert var det!

Dato for besøg: september 2017
Tak, BetinaSlot
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (51)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

10-14 af 51 anmeldelser

Anmeldt 6. august 2017 fra mobile enheder

lækre tilpas brunch menu til absolut max for pengene
Kr 155 inkl drikkevarer
Altid muligt at få et bord

Dato for besøg: august 2017
Tak, Trek257886
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. maj 2017 fra mobile enheder

Tak for absolut intet. Vi kom forbi kl. 14:40 på en søndag og ville gerne have lidt let at spise og en kop kaffe. Vi fik at vide at køkkenet lukkede kl 15:00 og ovnen skulle slukkes. Jeg fatter ikke at man lukker køkkenet kl 15:00 men ikke kan modtage bestilling kl 14:40, aldrig har jeg oplevet så ringe service ! Her kommer jeg aldrig igen!

Dato for besøg: maj 2017
4  Tak, Johnleif
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. maj 2017 fra mobile enheder

Cafe Tværgade ligger yderst central i Silkeborgs gågader.
Fin lille cafe med et varieret menukort. Ikke kun den sædvanlige cafemad, men f.eks stjerneskud, pariserbøf mv.
Fin service af kompetente medarbejdere.
Fint sted at tage en frokost.

Dato for besøg: maj 2017
Tak, nielst2013
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. april 2017 fra mobile enheder

Spiste brunch søndag morgen med mine to døtre på Cafe Tværgade.
Generelt var det ganske godt, på nær osten var af den skiveskårne smagsløse slags og skinken lignede et stykke hamburgerryg af den vakuumpakkede slags.
Det trækker ned i min vurdering.

Dato for besøg: april 2017
Tak, 230ivanb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Cafe Tvaergade, kiggede også på

Silkeborg, Østjylland
Silkeborg, Østjylland
 
Silkeborg, Østjylland
 

Har du været i Cafe Tvaergade? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering