Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rigtig god mad og betjening”

Bone's Restaurant (Silkeborg)
nr. 26 af 105 Restauranter i Silkeborg
Prisklasse: 22 $ - 32 $
Køkkener: Amerikansk, Grill
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Familier med børn, Romantisk
Spisemuligheder: Buffet, Udendørsservering, Reservationer, Takeaway
Anmeldt 5. august 2020

Vi var to personer, der besøgte restauranten tirsdag den 4. august kl. 11:30. Hele besøget var præget af god stemning og tjenerne spurgte gentagne gange, om maden var okay, og spurgte til, hvorvidt de kunne bringe refill.
Vi følte os sete, og maden var særdeles godt tilberedt.
Den bedste Bones, vi endnu har spist på.

Dato for besøg: august 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Birgitte M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (134)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 134 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2020 fra mobile enheder

Rigtig godt sted, hyggelig stemning og meget venligt og hjælpsomt personale. God rengøring. God gedigen jysk service når det er bedst :-)

Dato for besøg: juli 2020
Tak, 927rikken
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juni 2020 fra mobile enheder

Vi har spist middag 2 dage i træk. Min kæreste er allergisk for meget i kosten. De tog stort hensyn og efterkom dette. Netop ved komme hen til vores bord og spurgte, om alt var vel. Vi fik lækker møre steaks og diverse kartofler. Mums!
Vi fik god vin og god softis. Vi sad i solen i flere timer, meget hyggeligt. Vi gik derfra godt mætte og tilfredse

Dato for besøg: juni 2020
Tak, mariehG1823RU
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. december 2019 fra mobile enheder

Suveræn beliggenhed, super lækker mad, der kom hurtigt, og virkelig dejlig betjening af Olivia, som hurtigt “lurede” vores yngste søn da han brokkede sig over at der blev bestilt en lille sodavand til ham “jeg finder selvfølgelig en stor lille sodavand til dig, ok?” - sagde Olivia med et glimt i øjet, “og hvis du så kan drikke mere, kan det jo være at din mor og far vil købe en refill for en 20’er”

Dato for besøg: december 2019
Tak, 210mettec
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2019 fra mobile enheder

Vi fik en fantastisk betjening af
vores søde tjener Olivia
Hun forstod af hygge om os
Dejligt sted vi kommer gerne igen

Dato for besøg: september 2019
Tak, cocochaneljette
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Bone's Restaurant (Silkeborg), kiggede også på

 
Silkeborg, Østjylland
 

Har du været i Bone's Restaurant (Silkeborg)? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering