Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Anna L
Kolding, Danmark

Super koncept

Anmeldelse af Kongensbro Kro
5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 28. maj 2023
Super ophold på Kongensbro Kro med Gudenåen indenfor rækkevidde, og koncept i kombination med krominio langs Gudenåen over 2 dg.
Lækre sandwich til vandreturene. Kro menuerne var veltilberedte. Efter en lang vandretur på 1.dagen ventede en velfortjent kop kaffe og lækker kringle. På 2.dagen savnede jeg dog kagen til kaffen ……
Værelset var rent og pænt. Eneste minus var badeværelset, hvor der ikke er meget plads i brusekabinen.
Skønt ophold som kun kan anbefales.
Rejsetype: Rejste med venner
4,0 ud af 5 boblerVærdi
5,0 ud af 5 boblerSted
5,0 ud af 5 boblerService
Problemer med denne anmeldelse?
1.300 kr.
    • Algotels
    17.0 km fra Kongensbro Kro
    Vis flere hoteller i Silkeborg
    Anmeldt d. 15. maj 2023 fra mobile enheder

Havde bestilt et Kro-mino ophold, med 1 dags vandretur.
    Venligt personale, fin madpakke udleveret til turen. Kaffe og hjemmelavet kage når man kommer retur fra vandreturen.
    Skøn 3 retters menu af superfine råvarer - som virkeligt smagte godt.
    Lækre nyistandsatte værelser
    Klar anbefaling. Vi kommer tilbage.

Værelsestip: Tag lidt ekstra vand med på vandreturen, hvis det er sol og sommer. Der er ikke megen skygge på turen fra Silkeborg til Kongensbro Kro
    Tak, JohansenDK
    Anmeldt d. 10. maj 2023

Dejligt værelse, skøn mad både morgen og aften og venligt personale. Trods flere selskaber var der ro på værelset, der også havde en fantastisk udsigt. Så kombineret med vandringen langs Gudenåen var det en rigtig god forlænget weekend :-)

Tak, John B
    Anmeldt d. 6. maj 2023 fra mobile enheder

Min mand og jeg fik i julen 2021 et gavekort til et 1-dages Krominoophold, med en gyldighedsperiode på 2 år. Vi har netop anvendt det her Store Bededag.

Da vi ved afrejse betaler for drikkevarer bemærker vi, at der er tillagt ekstra 210 kr til regningen. Personalets forklaring er, at prisen på opholdet er steget siden udstedelsen af gavekortet.

Det virker urimeligt, da kroen har fordel af at modtage betaling mange måneder og for vores vedkommende halvandet år i forvejen før ydelsen skal falde.

Et gavekort har normalt en gyldighed på 3 år. For at imødegå stigende priser og inflation, kan man, som Kongensbro Kro gør, nedsætte gyldigheden til 2 år.

Et gavekort er i vores optik en voucher for en ydelse og ikke en pengeseddel, hvorfor prisen heller ikke var anført. Det virker groft både at forkorte perioden og opkræve ekstra for opholdet.

I øvrigt blev vi bedt om at indtage kaffe og kage på værelset efter endt vandretur, da alle borde i kroen var optaget af konfirmationsgæster, hvilket også gjorde at vi måtte balancere med bakken udenfor i blæsevejr, da der ikke var gennemgang i huset. Det hele toppes op af at kroen også tager 27 kr for en gang postevand. Det er decideret småligt.

Trods alt to stjerner, da koncept, god kringle samt fin middag og venlig betjening

Tak, 729lenem
    Anmeldt d. 3. april 2023

Et helt igennem dejligt weekendophold. Kroen ligger i et meget naturskønt område lige ud til Gudenåen. Venligt og smilende personale som er meget serviceminded.
    Der serveres god mad i restauranten.
    Kommer gerne igen :-)

Dato for ophold: april 2023
    • Rejsetype: Rejste som par
    Tak, andersenem_rkp
    Anmeldt d. 17. oktober 2022

Sen frokost, eller tidlig aftensmad efter en tur i det smukke efterårslandskab i området bød på et stjerneskud og en gang biksemad, men et glas koldt øl til.

Hurtig og venlig betjening og efter passende ventetid kom maden på bordet.

Jeg måtte bede om ketchup og HP-sovs, men ellers var alt som det skulle være.

Værelsestip: Gå en tur ned til Gudenåen, og besøg evt. Høj Stene, som er et flot mindesmærke fra vikingetiden.
    Dato for ophold: oktober 2022
      • Værelser