Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Stella J

Dejligt besøg

4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 26. feb. 2023fra mobile enheder
Dejligt hotel med venligt og serviceminded personale.
Den bedste morgenmad jeg længe har fået på et hotel 🤩.
Sengen var dog lidt blød og badeværelset var noget koldt selvom der var radiator.
Hotellet levede op til mine forventninger og vi kommer helt sikkert tilbage hvis vi har brug for overnatning i Silkeborg.
Dato for ophold: februar 2023
Rejsetype: Rejste som par
Problemer med denne anmeldelse?
Svarede 5. mar. 2023
Kære stellaj314
Mange tak for den flotte anmeldelse af dit ophold her på Gl. Skovridergaard.
Vi sætter stor pris på at du har taget dig tiden til at give os feedback.
Det glæder os at læse at både personale og morgenmaden har levet op til dine forventninger
Vi glæder os til at byde velkommen igen en anden gang
Ann-Sofie
Receptionen
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
1.445 kr.
    • Vio.com
    17.1 km fra Gl. Skovridergaard Hotel Og Konferencecenter
    Vis flere hoteller i Silkeborg
    Anmeldt d. 30. september 2022 fra mobile enheder

Ifb. Med arbejde fik vi overnatning på gl. skovriddergaard.

Fine hyggelige bygninger. Fik af vide der var sat nye tv op, og signalet var dårligt. Så fik en vand og en pose Haribo. Det var pænt af dem.
    Værelset lugtede dårligt og sengen var fyldt med hår. Klagede over det og fik et andet værelse. Værelser har de prøvet at holde i gammel stil. Ikke synderligt godt ramt, men det ok. Badeværelse er anvendeligt. Morgenmad er ok. Lækkert brød og frisk presset juice. Der manglede kaffe som jeg måtte bede om. Derefter knive og måtte også spørge efter smør.

Dato for ophold: september 2022
    Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    Tak, Kasper V
    Regitze Vestergaard, Markedsføring hos Gl. Skovridergaard Hotel Og Konferencecenter, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. oktober 2022

Hej Kasper,

Tak for din anmeldelse af hotellet.

Dejligt at læse at du nød synet af vores fine bygninger med masser af historie.

Vi har over tid modtaget mange anmeldelser vedrørende vores TV på værelserne, og derfor blev det besluttet at disse skulle skiftes.
    Vi har via vores digitale gæstebog og skilte på hotellet gjort opmærksom på dette, samt beklaget de gener dette måtte medføre.
    Undervejs blev vi gjort opmærksom på, at nogle af værelserne havde lidt ekstra udfordringer, og derfor undskyldte vi på forhånd med en pose slik og en kildevand som du skriver.

Det er beklageligt, at der ikke var rengjort ordentligt på værelset.
    Denne kommentar har jeg sendt videre til vores oldfrue.

Dog er jeg glad for at læse, at du kontaktede os med det samme, så vi kunne afhjælpe problemet og flytte dig på et andet værelse.

Jeg har ligeledes sendt din kommentar vedrørende morgenmaden til vores restaurantchef.
    Der vil være perioder på morgenen, hvor der vil være mange gæster samtidig i restauranten, men vi skal naturligvis være obs på at der også her vil blive løbende opfyldning af buffeten mm.

Jeg beklager meget de bump der har været på vejen, og samtidig takker jeg dig også for at gøre os opmærksom på disse, så vi kan ændre disse oplevelser.

Rigtig god weekend.

De bedste hilsner
    Regitze Vestergaard
    Marketing- og receptionschef
    Gl. Skovridergaard

Indberet svar som upassende
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
    Anmeldt d. 22. september 2022

Dejligt hotel med format. Behagelige omgivelser og god plads i byens udkant.
    Der har tidligere været sanatorium, og det kan man godt fornemme på arkitekturen.
    Restauranten er lidt i den dyre ende, men hvis man vil forkæle sig selv, er den et godt valg.

• Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
      • Søvnkvalitet
      • Værelser
      • Renlighed
    Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Best Western
    Tak, 678broch
    Gl Skovridergaard Hotel og Konferencecenter, Andet hos Gl. Skovridergaard Hotel Og Konferencecenter, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. september 2022

Godmorgen fra Silkeborg
    Mange tak for den flotte tilbagemelding på dit ophold, den sætter vi utroligt stor pris på.
    Vi er glade for at læse, at både omgivelser og hotellet blev nydt til fulde.
    Vi håber vi får mulighed for at byde dig velkommen igen en anden gang.
    Rigtig god søndag !
    De bedste hilsner
    Regitze Vestergaard
    Reception

Anmeldt d. 13. september 2022 fra mobile enheder

Besøgte hotellet for en enkelt nat søndag til mandag.
    Desværre var deres restaurant lukket om søndagen.
    Hotellet nemt at finde og super fine p pladser, ligger smukt i det grønne tæt ved Aqua, haven omkring er nærmest en fin park.
    Tjek ind problemløs og med et smil.
    Lækkert værelse med en lille balkon ud til parken,
    Toilet lille, rent og pænt men lidt slidt.
    Fin loungeområde og muligt at sidde ude ved restaurant området.
    Senge og sengetøj af høj kvalitet, lidt lyt fra døre der smækkes på gangen, men ellers en god nattesøvn.
    Morgenmad fåes fra 06.30 om mandagen.
    Her var alt man kunne tænke sig og rigtig meget hjemmelavet, røræg med tilbehør i små glas skåle, Skyr i glasskåle med låg, et oste sortiment af meget høj kvalitet af lokale oste bare supert, alt meget lækkert anrettet og med god plads omkring bordene.
    Så ja en super god start på dagen efter et sådant morgenbord som vi nød meget.
    Udtjekning nemt og fint.
    Vi havde et dejligt ophold og kommer gerne igen og anbefaler også stedet videre.

Rejsetype: Rejste som par
    Tak, Danes55
    Gl Skovridergaard Hotel og Konferencecenter, Other hos Gl. Skovridergaard Hotel Og Konferencecenter, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 14. september 2022

Tusinde tak, for den flotte tilbagemeldingen på jeres ophold her på Gl. Skovridergaard.
    Vi sætter stor pris på at I har taget jer tiden til det.
    Det er dejligt at læse at I har nydt vores omgivelser og faciliteter.
    Vi ser frem til at byde jer velkommen igen en anden gang

Ann-Sofie

Anmeldt d. 10. september 2022 fra mobile enheder

Var 3 par som overnattet 2 nætter på dette Hotel som ligger i denne skønne have med høje træer hele vejen rundt☀️
    God service på første dagen men lørdag var der Bryllup 🇩🇰 så var vi ikke første valg 🤔
    Værelserne var af god størrelse med lille altan👍 tv’et har ikke vokset i mange år det er for småt😢
    Morgenmaden er på gode side
    Blødkogt æg skal de nok øve mere på den ene dag kolde næste dag rå 🤔 bacon med æg var trist kold og uden smag
    Men den frisk presset juice var perfekt😉
    På afrejse dag var der kø for at tjekke ud kl10 hvor man for at vide at det først kl11 men der var fler i køen som heller ikke var orienteret noget med online ikke godt nok😕
    Men et hyggeligt ophold alt i alt
    Kan anbefale stedet.
    Men hvis man skal dryppe tåen som de skriver skal man gå 1,5 km🤔tja
    Til sidst skal måske tænke på elforbruget ang lys på gang og ved alle døre

Rejsetype: Rejste med venner
    Tak, 527thomast
    Gl Skovridergaard Hotel og Konferencecenter, Andet hos Gl. Skovridergaard Hotel Og Konferencecenter, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. september 2022

Kære gæst,

Tak for jeres bedømmelse af Gl. Skovridergaard.

Vedr. checkud, er det altid lørdag kl. 10.00 og søndag kl. 11.00, så I må desværre ikke have fået denne information.

Vedr. morgenbuffeten, er vi glade for at høre at I synes den er til den gode side, men kan også forstå, at der er plads til forbedringer. Det vil vi lige gå videre med.

Det er dejligt at høre, at I gjorde brug af vores fine beliggenhed og at I alt i alt havde et hyggeligt ophold.

Carina Täkker
    Receptionen

Gl. Skovridergaard

Anmeldt d. 17. august 2022

Når det kun bliver til en stjerne, er den primære årsag fraværet af ansvarlighed for elendig mad og service.
    Det gode først:
    Værelserne er ok til prisen. Og morgenmaden er fortræffelig.
    Men her stopper rosen desværre.
    Aftensmåltiderne blev stedse ringere. Og kulminerede med uspiseligt kød.
    Vi havde 3 aftener på Gl. Skovridergård.
    Første aften - grillmad. Rimeligt, men grillet kød skæres bedst med grillknive, det kunne vi ikke få.
    Jeg er allergiker ( meldt på forhånd). De var søde til at fortælle mig hvad je ikke kunne spise, men evnede ikke at substituere. Så mine måltider var en slags discount udgave af de andres.
    Anden aften: forret, laks. Hovedret: kylling, kartofler, salat. Efter forretten gik der en god times tid før hovedretten dukkede op. Halvkold.
    Tredje aften. Forret. Rejer, hovedret: spoleben. Aldeles uspiseligt.
    Her mistede de fleste i selskabet tålmodigheden, og klagede over maden.
    Det havde ingen konsekvenser, der blev tilbudt en kop kaffe som erstatning for det uspiselige måltid.
    Det dur simpelthen ikke.
    Som en i selskabet udtrykte det: her kommer man aldrig igen.

Værelsestip: Hotellet er på ingen måde. Handicapvenligt. Alt for mange niveauer.
    Dato for ophold: august 2022
      • Renlighed
    Tak, WiebkeZickert
    Jakob Wätjen, Gæsteservice/reception hos Gl. Skovridergaard Hotel Og Konferencecenter, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 19. august 2022

Hej Wiebke

Tak fordi du har brugt tid på at skrive om dit ophold med rejsegruppen.

Jeg er ked af, at du ikke føler, der blev taget nok hensyn til din fødevareallergi. Vi bruger tid på styring af dette, og alle kokke er ekstra uddannet i de 19 fødevare-allergier, som vi kender pt.

Den sidste aften fik I braiseret spoleben til hovedret, ligesom mange andre af hotellets øvrige gæster fik. Jeg blev på aftenen orienteret om, at en mindre del af jeres gruppe ikke havde syntes om kødet, men at øvrige gæster fra jeres gruppe og andre gæster havde kunne li' det. Derfor fik I tilbuddet om nyt kød og min kollega i restauranten valgte også at tilbyde jer kaffe efter middagen uden beregning, hvilket I afviste.

Jeg hører fra mine kolleger at der ved jeres afrejse var en god stemning i gruppen, vi fik ros for vores fleksibilitet, vores ekstra hjælp med bagagehåndtering til de dårligt gående i gruppen, og at I havde nydt vores flotte omgivelser og hotellet i øvrigt.

Venlig hilsen

Jakob Beck Wätjen