Hej Wiebke
Tak fordi du har brugt tid på at skrive om dit ophold med rejsegruppen.
Jeg er ked af, at du ikke føler, der blev taget nok hensyn til din fødevareallergi. Vi bruger tid på styring af dette, og alle kokke er ekstra uddannet i de 19 fødevare-allergier, som vi kender pt.
Den sidste aften fik I braiseret spoleben til hovedret, ligesom mange andre af hotellets øvrige gæster fik. Jeg blev på aftenen orienteret om, at en mindre del af jeres gruppe ikke havde syntes om kødet, men at øvrige gæster fra jeres gruppe og andre gæster havde kunne li' det. Derfor fik I tilbuddet om nyt kød og min kollega i restauranten valgte også at tilbyde jer kaffe efter middagen uden beregning, hvilket I afviste.
Jeg hører fra mine kolleger at der ved jeres afrejse var en god stemning i gruppen, vi fik ros for vores fleksibilitet, vores ekstra hjælp med bagagehåndtering til de dårligt gående i gruppen, og at I havde nydt vores flotte omgivelser og hotellet i øvrigt.
Venlig hilsen
Jakob Beck Wätjen
Hotelchef