Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En skuffelse!”
Anmeldelse af Simpel Osteria

Simpel Osteria
nr. 16 af 109 Restauranter i Silkeborg
Restaurantoplysninger
Anmeldt 12. august 2021 fra mobile enheder

Vi fik 2 gange muslinger og 1 gang rejemad.

Muslingerne var desværre over-tilberedte og næsten halvdelen af muslingerne i den ene tallerken, havde ikke åbnet sig.

Rejemaden var på et stort stykke rugbrød uden smør eller andet smørrelse. Der var desværre alt for meget salat i forhold til rejer…, så det var en “tør” omgang, selvom rejerne var gode.

Dato for besøg: juli 2021
Tak, Lise4305
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (30)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

3-7 af 30 anmeldelser

Anmeldt 5. august 2021 fra mobile enheder

Spiste en skøn frokost. Fik den bedste betjening og sååå lækker mad. Masser af den og rigeligt med deres skønne hjemmebagt brød. Uhhh glæder mig til næste gang.

Dato for besøg: august 2021
Tak, L1505MYanneg
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2021 fra mobile enheder

God og mættende panini sandwich. God atmosfære. Vi blev betjent af en tilsyneladende ny i faget og det var en lidt … pudsig … oplevelse. Men det ændrer ikke ved at maden og stemningen i øvrigt var rigtig god. Man skal nok forvente at stedet er fyldt hurtigt op midt på dagen.

Dato for besøg: juni 2021
Tak, Mikkel4050
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. september 2020

Placeret i den mindst interessante ende på gågaden i Silkeborg, har restaurant Simpel klemt sig ind mellem byggerod, en spillehal og mere gængse forretninger.
Indrettet som et klassisk italiensk spisested med charcuteri afdeling og køkken i serveringslokalet, er der så rigeligt sørger for den gode stemning.
Vi var heldig at ankomme tidligt, for de ca. 7 borde bliver hurtigt fyldt op.
Et fantastisk menu og vinkort gør det hele rigtig meget værd. Prøv det!!

Dato for besøg: august 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
2  Tak, stigmarkerhansen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2020 fra mobile enheder

Høflig betjening og lækkert stjerneskud
Skøn oase i bunden af Søndergade med udendørs servering af elegant tjener.

Dato for besøg: august 2020
Tak, janhR1062QF
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Simpel Osteria, kiggede også på

 

Har du været i Simpel Osteria? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering