Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Silkeborgs bedste Café”
Anmeldelse af Pladeshoppen

Pladeshoppen
nr. 38 af 106 Restauranter i Silkeborg
Restaurantoplysninger
Anmeldt 28. januar 2020

Her er Silkeborg mest hyggelige Café med en kanon betjening. Pladeshoppen er et super hyggeligt sted, hvor alle Silkeborgs borgere kan finde på at drikke en kop kaffe eller hvad vi nu har lyst til. Jeg nyder at komme her, også selv om jeg ikke er i gågaden for at handle.

Dato for besøg: januar 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, 381bjarnea
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (13)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 13 anmeldelser

Anmeldt 10. juli 2019 fra mobile enheder

Bedste kaffebar jeg har været på, og en helt igennem fantastisk lækker cremet kaffe. Venligt personale og hyggelig atmosfære loge midt i Silkeborg.
Kan varmt anbefale den.

Dato for besøg: juli 2019
Tak, 207zulfis
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2017

Pladeshoppen er en hyggelig cafe i centrum af Silkeborg. Du bliver modtaget af et sødt og venligt personale og du kan sidde både ude og inde i det lille "rustikke" lokale.
Fint udvalg af go' kaffe og kager.
Et godt sted at hvile benene under en shopping tur i dejlige Silkeborg. Vi kommer gerne igen...!!!

Dato for besøg: august 2017
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, TheGreatDane46
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. maj 2017

Dette er en rigtig fin cafe og så ligger den lige på strøget i Silkeborg. Kaffen er rigtig god, betjeningen venlig og kagerne udmærket

Dato for besøg: maj 2017
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, 82olen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. marts 2017

Pladeshoppen, som navnet antyder, er en del af Vestergade, og Silkeborgs historie, fra de glade 80'ere og til i dag. Det er samme nerve og varme der laves og serveres kaffe med, som da vinylen blev langet over disken! Altid altid...

Dato for besøg: marts 2017
Tak, Tony L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Pladeshoppen, kiggede også på

 

Har du været i Pladeshoppen? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering