Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Virkelig hyggelig cafe”

Café Den Go'e Fe Heksekosten
nr. 30 af 106 Restauranter i Silkeborg
Restaurantoplysninger
Anmeldt 29. januar 2020 fra mobile enheder

Virkelig hyggelig cafe som ligger godt gemt. Man kan komme ind via butikken Heksekosten men der er også en indgang bagved, hvor fx kørestole og barnevogne kan komme ind.

Cafeen sælger økologiske veltilberedte måltider. Der er ikke et kæmpe udvalg men det der er, smager simpelthen så dejligt.

Cafeen er indrettet med antikke møbler hvilket lige løfter hyggen lidt ekstra. Der er både pladser i stueetage og på første sal.

Dato for besøg: januar 2020
Tak, tanjabhansen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (20)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

3-7 af 20 anmeldelser

Anmeldt 1. juli 2019 fra mobile enheder

Meget hyggelig cafe med god atmosfære og godt udvalg af kage og brød. Der er både vegetariske og sunde muligheder.

Dato for besøg: juli 2019
Tak, L2831LLcarolinet
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. maj 2019

I et hyggeligt baghus til den økologiske butik “Heksekosten” finder man en lille oase i Silkeborg. Cafeen er i 2 etager og den har plads til ca. 50 gæster. Den er indrettet med stofbetrukne genbrugsmøbler, og lyddæmpende loftsplader. Musikken er særdeles dæmpet og den slukkes hvis det ønskes. Alt i alt en hyggelig lille cafe med optimale muligheder for at man kan snakke sammen.
Det økologiske køkken serverer grøntsagstærter, supper og salater til dagens frokost, alt lavet fra bunden og mad efter årstiderne. Også den søde tand er der tænkt på: kager, boller med smør, tærter og småkager. Diverse økologiske drikke tilbydes, alt til særdeles rimelige priser. Stedet kan varmt anbefales både for stemning, lydforhold og det der serveres.

Dato for besøg: maj 2019
Tak, Hans Jørgen V
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. april 2019

Her spiser vi tit brunch om lørdagen. Der er altid sød betjening, hyggelig hjemlig stemning og maden er velsmagende og lækker.

Dato for besøg: marts 2019
Tak, Konektg
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. april 2019

Familiefrokost med både børn og ældre. Super lækkert og noget for enhver smag. Vi fik tærte, laks og super god kaffe. Kan klart anbefales. Super hyggeligt sted med god betjening.

Dato for besøg: september 2018
Tak, CharlotteB3444
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Café Den Go'e Fe Heksekosten, kiggede også på

Silkeborg, Østjylland
Silkeborg, Østjylland
 
Silkeborg, Østjylland
Silkeborg, Østjylland
 

Har du været i Café Den Go'e Fe Heksekosten? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering