Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sød betjening og god mad”
Anmeldelse af Cafe Cosy

Cafe Cosy
nr. 27 af 85 Restauranter i Herning
Restaurantoplysninger
Anmeldt 5. juli 2016 fra mobile enheder

Søgte ly for regnvejret med familien hos Cosy og det var en hyggelig oplevelse. God billig mad og store portioner til sultne drenge

Dato for besøg: juli 2016
Tak, vedstedet
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (149)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

66-70 af 149 anmeldelser

Anmeldt 27. juni 2016

Vi skulle have en hurtig frokost. Valget faldt på denne cafe. Vi fik æggekage med alt hvad hjertet begærer. Det var lækkert, og rigeligt af det hele. Sød og venlig betjening. Kan varmt anbefales

Dato for besøg: juni 2016
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Rikke H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juni 2016 fra mobile enheder

Cosy ligger i gågaden i Herning og alligevel holder de sig til billige priser. Prisen smitter ikke af på maden, som er god, rigtig god til prisen endda.

Dato for besøg: juni 2016
Tak, Tonny E
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. maj 2016

Det tog lang tid for os at bestemme os, hvad vi ville spise til frokost - der er mange lækre rette på menukortet. Alle retter lød indbydende, og vi bestemte os for Tapastallerken, Kyllingesteak og Herregårdsbøf.
Det smagte vidunderligt... så meget mad til så få penge - KUN I JYLLAND :D
Betjeningen var sød og venlig, og der gik ikke særligt lang tid fra vi bestilte til vi fik maden.
Dejlig frokost til yderst fornuftig pris!

Dato for besøg: maj 2016
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, LBJensenViborg
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. maj 2016 fra mobile enheder

Vi var på cosy for første gang og blev positivt overrasket over maden. Vi fik forret og hovedret. Til forret fik vi henholdsvis hvidløgsbrød og en rejecocktail. Rejecocktailen blev serveret i en dyb tallerken hvilket gjorde den svær at spise og så var der ting i vi ikke forbinder med en rejecocktail.
Til hovedret fik vi henholdsvis steak med whiskysovs og en burger med bacon.vi var så mætte vi kunne trille derfra.

Dato for besøg: maj 2016
1  Tak, signek1991
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Cafe Cosy, kiggede også på

Herning, Vestjylland
Herning, Vestjylland
 

Har du været i Cafe Cosy? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering