Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Aftensmad med min voksne datter”
Anmeldelse af Yutaka

Yutaka
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 20 $ - 80 $
Køkkener: Japansk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Levering, Reservationer
Beskrivelse: Sushi og Japansk inspireret køkken.
Anmeldt 22. august 2018 fra mobile enheder

Super god mad i hyggelige omgivelser. God beværtning med introduktion af den lækre mad. Friske råvarer med god smag og rigeligt af det. Fik endda en dejlig portion med hjem til frokost dagen efter.

Dato for besøg: juni 2018
Tak, 757finnb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (200)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

7-11 af 200 anmeldelser

Anmeldt 16. august 2018 fra mobile enheder

Fra vi kom til vi gik fik vi virkelig den sødeste betjening af to piger, som var opmærksomme og yderst servicemindede. Maden var flot anrettet, lækker frisk og velsmagende. Ved godt, hvor vi igen skal spise, når vi til februar skal til Herning igen. Tak for en god oplevelse

Dato for besøg: august 2018
Tak, Christinas B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2018 fra mobile enheder

Lækker og flot sushi, men til den pris bør der være mere fisk i rullerne! De er godt nok nærige med det!

Dato for besøg: august 2018
2  Tak, Mark J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2018

Vi har spist her flere gange og hver gang er det en super oplevelse.
Hernings bedste spisehus.
Kan varmt anbefales.

Dato for besøg: april 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, dubuy
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2018 fra mobile enheder

Helt klart bedste sushi man kan få i Midtjylland - Top 5 i dk - selvom det ikke er traditionel japansk sushi, så er det virkeligt godt med de råvarer der nu er muligt at fremskaffe i dk

Dato for besøg: december 2017
Tak, 70philip_
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Yutaka, kiggede også på

 

Har du været i Yutaka? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering