Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk god mad og betjening”
Anmeldelse af Yutaka

Yutaka
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 20 $ - 80 $
Køkkener: Japansk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Levering, Reservationer
Beskrivelse: Sushi og Japansk inspireret køkken.
Anmeldt 7. august 2018

Vi har spist her flere gange og hver gang er det en super oplevelse.
Hernings bedste spisehus.
Kan varmt anbefales.

Dato for besøg: april 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, dubuy
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (200)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

10-14 af 200 anmeldelser

Anmeldt 15. juli 2018 fra mobile enheder

Helt klart bedste sushi man kan få i Midtjylland - Top 5 i dk - selvom det ikke er traditionel japansk sushi, så er det virkeligt godt med de råvarer der nu er muligt at fremskaffe i dk

Dato for besøg: december 2017
Tak, 70philip_
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2018 fra mobile enheder

Spiste på Yutaka med min kæreste og gik bestemt ikke skuffet derfra. Lækker sushi til en fornuftig pris og mere af det end vi kunne spise. Ville dog ønske der var nogle menuer, så man ikke skulle tage så mange beslutninger.

Dato for besøg: juli 2018
Tak, MadsThirsgaard
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2018

Kun 2. gang, jeg prøver sushi.
Valgteen menu, hvor der serveres forskellige ting, så man får lejlighed til at smage varietet, når man ikke kender de forskellige serveringer.
God variation, rigelig mad, men lidt dyrt!

Dato for besøg: juli 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Enggård J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2018 fra mobile enheder

Rigtig god sushi og andet, da man ikke må misse deres sticks. Store serveringer, så jeg bil påstå at der er mætheds garanti

Klart anbefales - bord bookning er ofte nødvendigt

Dato for besøg: juni 2018
Tak, Terry G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Yutaka, kiggede også på

 

Har du været i Yutaka? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering