Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mad og super service”
Anmeldelse af Den Kinesiske Mur

Den Kinesiske Mur
nr. 15 af 85 Restauranter i Herning
Køkkener: Kinesisk, Japansk
Spisemuligheder: Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Reservationer
Anmeldt 4. juli 2016 fra mobile enheder

Uden at have det store kendskab til spisesteder i Herning, viste TripAdvisor i retning af Den Kinesiske Mur. Her blev vi ikke skuffet. Blev mødt af meget venligt personale samt en running sushi, der i udvalg og kvalitet kunne tilfredsstille selv den mest kræsne gæst. Som en ekstra bonus er den store lækre buffet inkluderet i prisen, når man bestiller running sushi. En rigtig børnevenlig restaurant, hvor det er ens egen skyld, hvis man går sulten hjem.

Dato for besøg: juli 2016
1  Tak, vedstedet
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (135)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

54-58 af 135 anmeldelser

Anmeldt 16. juni 2016

Vi har besøgt stedet mange gange. Både som par og med børne/børnebørn samt gode venner. Maden er altid noget alle kan lide og det er altid nok til alle.
Vi har afholdt flere fester på stedet..

Dato for besøg: marts 2016
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, vin380
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Biqin L, Chef  hos Den Kinesiske Mur, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 18. juni 2016
Google Oversæt

Tak for din tid.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 11. juni 2016

Der er altid super stort udvalg inde i deres sushi afdeling, og sushien er velsmagende og det ser også vildt indbydende ud!

Dato for besøg: april 2016
Tak, Katrine S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Biqin L, Chef  hos Den Kinesiske Mur, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 13. juni 2016
Google Oversæt

Tak for din tiden.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 20. maj 2016

Jeg er vant til at komme på Kings buffe i Silkeborg, som jeg er meget glad for
Derfor var det sjovt at prøve noget lignende i Herning.
Maden var super lækker, med bla. hjemmelavede forårsruller, mums.
Sushi'n var jeg lidt skuffet over at der kun var 5 forskellige at vælge mellem, men de var ok gode.
Deres dessert var skøn Der var kage, frugtsalat som var helt i topp, frisk frugt og is (is var kedelig)
Billigt, godt, lækkert og meget, lige som jeg vil have det

Dato for besøg: maj 2016
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, Maria K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Biqin L, Chef  hos Den Kinesiske Mur, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 31. maj 2016

Hej Maria

Tak for din tid. Vores runningsushi har sushi som fokusområde og det store udvalg er derfor at finde i denne afdeling. Det mindre udvalg i buffeten skyldes derfor buffetens udvalg er mere fokuseret på andre retter af kinesisk tema.
Vi håber at du kommer igen, hvor du er mere end velkommen til at prøve vores runningsushi :)

MVH
Bi

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 15. marts 2016

Pænt og rent overalt, dejlig frisk salatbord, mange forskellige retter at vælge imellem,¿ venlig personale, god stemning

Dato for besøg: november 2015
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Ellenfie1945
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Den Kinesiske Mur, kiggede også på

Herning, Vestjylland
 
Herning, Vestjylland
 

Har du været i Den Kinesiske Mur? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering