Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Expedia.com
184 US$
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 29.05.22
Book nu, betal under opholdet
Booking.com
184 US$
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 29.05.22
Book nu, betal under opholdet
ScandicHotels.com
178 US$
Se tilbud
Priceline184 US$
Travelocity184 US$
Hotels.com184 US$
Vis 16 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (550)
Filtrer anmeldelser
550 resultater
Medlemsvurdering
255
198
71
19
7
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
255
198
71
19
7
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
16-21 af 550 anmeldelser
Anmeldt d. 14. november 2021

Er Scandic medlem gennem mange år.
Dette hotel har Central beliggenhed, og er tæt på gågaden og motorvej. Oplagt hotel til BOXEN oplevelser.
Boede i suite øverst, med udsigt til togstationen, samt byens tage.
Mere er der ikke at sige, kommer gerne her igen.

Dato for ophold: december 2020
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, 363.636.363.636
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 12. oktober 2021

Super lækkert hotel og meget lækre værelser. Det eneste minus er parkering. Jeg synes det er super træls at man selv skal finde parkering, når hotellets parkering er optaget. Det tager en del af den gode oplevelser fra mig. Værelserne var super lækre og hotellet kan jeg kun anbefale. Meget lækkert sted.

Dato for ophold: oktober 2021
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
Tak, CamillaBach
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 28. september 2021

Har boet på Regina mange gange og altid dejlig betjening, fine værelser og det skønneste morgenmad. Derudover ligger det dejligt midt i Herning Centrum. Slutteligt går jeg meget op i parkering og her er det helt på toppen. Der har været plads alle de gange jeg har været der og man føler bilen står går og sikkert.

Dato for ophold: september 2021
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
Tak, FerrariLund355
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 15. september 2021

Dato for ophold: september 2021
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med ScandicHotels.com
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Anmeldt d. 14. september 2021

Dato for ophold: september 2021
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Se flere anmeldelser